2020-07-07 16:20

Eurodeputata USR Clotilde ARMAND și-a lansat candidatura pentru Primăria Sectorului 1: „PNL trebuie să facă un pas în spate!”

 |  12:51
 Eurodeputata USR Clotilde ARMAND și-a lansat candidatura pentru Primăria Sectorului 1: „PNL trebuie să facă un pas în spate!”

Candidatul USR pentru Primăria Sectorului 1, eurodeputata Clotilde Armand, susţine că PNL „ar trebui să facă un pas în spate” şi să renunţe la a avea un candidat pentru acest sector, ea arătând că timp de 30 de ani partidele „tradiţionale” au condus sectorul, iar acesta suferă grav din cauza lipsei investiţiilor.

Armand spune că sub nicio formă nu va renunţa ca candidatură, chiar dacă nu va primi susţinerea celorlalte partide de dreapta, informează News.ro.

„În sectorul 1 PNL-ul trebuie să facă un pas în spate. Eu am fost în Consiliul Local timp de trei ani înainte să ajung în Paramentul European.  Timp de trei ani am învăţat mult, am văzut cum se desfăşoară lucrurile acolo. Când e vorba de interese financiare, a mers mereu sistemul transpartinic în Sectorul 1. PNL-ul este acolo împreună cu PSD-ul, împreună cu toate partidele tradiţionale, nu au votat pentru investiţii. Nu s-au făcut investiţiile necesare toţi primarii, toţi foştii primari din capitalele europene care sunt la Bruxelles explică că un sector, un oraş nu se poate dezvolta fără investiţii, de 30 de ani PNL şi PSD au gestionat acest sector şi vedem o lipsă se investiţii pe care nu putem să o acceptăm într-un oraş european. PNL-ul, repet, PNL-ul trebuie în Sectorul 1 să facă un pas în spate”, a afirmat Clotilde Armand, care şi-a lansat candidatura pentru Primăria Sectorului 1.

Întrebată dacă a purtat discuţii cu PMP pentru o susţinere la alegerile locale, Clotilde Armand a spus: „Fără susţinerea lor, cu susţinerea lor, oricum vom câştiga”.

Candidata USR a precizat că preferă să existe un candidat unic şi face un apel la toate partidele să aibă un proiect comun pentru sectorul 1.

„Un proiect comun pe care-l propun eu pentru că ei au fost incapabili până acuma să-l facă” a adăugat Armand. Aceasta a precizat că nu se pune problema să renunţe la candidatura pentru Primăria Sectorului 1 chiar şi în cazul în care celelalte partide de dreapta vor avea propriii candidaţi.

La lansarea candidaturii lui Clotilde Armand pentru Primăria Sectorului 1 au fost prezenţi preşedintele USR, Dan Barna, preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, şi deputaţii USR Cristina Prună şi Cătălin Drulă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-01Parerea ta...

BRAVO!
01 Mar 2020

Clotilde ARMAND o tânăra și ambițioasa doamna care este foarte hotărâtă sa lucreze inteligent și sa schimbe mentalități și acel comportament comunist . Frumos și elegant ne bucuram de dna Clotilde ca vrea cu adevarat sa sa schimbe viata romanului in confort și civilizație
PNL
01 Mar 2020

Decât candidatul stamule= pule , mai bine Domnița asta șpagarita de la Egis
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz