2020-07-07 19:00

Europarlamentarul Cătălin Ivan a fost suspendat din PSD pentru 12 luni: Decizia nu este statutară

 |  08:38
Europarlamentarul Cătălin Ivan a fost suspendat din PSD pentru 12 luni: Decizia nu este statutară

Conducerea PSD sector 1 Bucureşti a decis, marţi, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Cătălin Ivan. Acesta a precizat că decizia nu este statutară deoarece el este membru al PSD în comuna ieşeană Dobrovăţ.

Cătălin Ivan a afirmat, pentru Mediafax, că a aflat că a fost suspendat din partid pentru o perioadă de 12 luni, decizia fiind luată marţi de către Biroul Permanent al PSD sector 1.

Europarlamentarul consideră că hotărârea este nestatutară, deoarece el este membru al PSD în localitatea ieşeană Dobrovăţ şi doar conducerea acestei organizaţii putea lua o astfel de decizie.

"Eu nu ştiu cum m-au suspendat din partid cei de la PSD sector 1, câtă vreme sunt membru la PSD Dobrovăţ. Adică m-au suspendat dintr-o calitate pe care n-o aveam. Sunt înscris de ceva timp la PSD în comuna Dobrovăţ, unde primar este colegul de partid Cătălin Martinuş, un om cu care am relaţii foarte bune”, a afirmat Cătălin Ivan.

Europarlamentarul a mai spus că nu va părăsi PSD, dar că se încearcă pe toate căile să i se bareze drumul către candidatura sa la preşedinţia partidului.

"Mă voi lupta cu ei în continuare. Nu plec din PSD. Ei fac orice să nu candidez la congres. Dacă nu voi fi eu cel care va candida, vor fi alţii care vor prelua proiectul, iar acest proiect va fi câştigător”, a precizat europarlamentarul Cătălin Ivan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz