2020-02-26 22:42

Europarlamentarul Cătălin IVAN, atac dur la Liviu DRAGNEA: „El e statul paralel, e putred de bogat!”

 |  18:53
Europarlamentarul Cătălin IVAN, atac dur la Liviu DRAGNEA: „El e statul paralel, e putred de bogat!”

Europarlamentarul Cătălin Ivan apreciază că liderul PSD, Liviu Dragnea, este exponentul cel mai notoriu al "statului paralel" și că acesta ar fi "un om putred de bogat, cu o avere pe care nu va putea niciodată s-o justifice".

"Da, există statul paralel. Numai că statul paralel este însuși Liviu Dragnea, un om putred de bogat, cu o avere pe care nu va putea niciodată s-o justifice, și care mimează, cu destul talent, grija pentru săraci. În Teleorman și, acum, în Romania, săracii devin tot mai săraci în timp ce afacerile lui Vâlcov și Dragnea prosperă. Cum ar fi ca membrii PSD să decidă să lupte cu adevărat împotriva statului paralel? Unde se va mai ascunde atunci Liviu Dragnea?", a scris Cătălin Ivan, duminică, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că a citit "cu tristețe și dezamăgire"rezoluția adoptată, vineri, la Băile Herculane, de Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat.

"Liviu Dragnea și cei din jurul său sunt tot mai rupți de realitate. PSD este deturnat cu bună știință de la scopul său real, de partid de stânga, și este târât într-o luptă cu un dușman imaginar, un rău general care vine de undeva, din afară dar și din țară, de la servicii, de la multinaționale, de la bănci, de la ambasade, de oriunde, mai puțin de la conducerea partidului. Membrii de partid trebuie să fie convinși că, deși nu este clar cu cine și pentru ce luptă, miza este uriașă, iar generațiile viitoare le vor fi recunoscătoare", a adăugat el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-11-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine