2020-02-28 18:02

Europarlamentarul Cătălin Ivan dă în judecată conducerea PSD

 |  07:44
Europarlamentarul Cătălin Ivan dă în judecată conducerea PSD

Europarlamentarul Cătălin Ivan a precizat că va da în judecată conducerea PSD, deoarece nu a primit răspuns la contestaţia sa privind dizolvarea conducerii PSD Sector 1. Ivan a ţinut să precizeze că se consideră în continuare membru al PSD.

Cătălin Ivan a declarat, marţi, că va declanşa acţiune în instanţă împotriva conducerii PSD, pentru că nu a primit răspuns la contestaţia sa privind dizolvarea conducerii PSD Sector 1.

”Am contactat un cabinet de avocatură şi în perioada următoare voi începe acţiunea în instanţă împotriva conducerii PSD”, a precizat Cătălin Ivan, care a condus PSD Sector 1 până la începutul acestui an, pentru Mediafax.

Europarlamentarul a mai spus că s-a gândit să-l dea în judecată şi pe liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, după ce social-democraţii ieşeni au invalidat transferul său de la PSD Sector 1 la PSD Dobrobăţ.

Fiind întrebat dacă se consideră în continuare membru al PSD, Cătălin Ivan a răspuns afirmativ.

„În ultima perioadă şi cei din conducerea PSD se feresc să mai spună care este situaţia mea. Nici nu au ce spune, eu mă consider membru PSD, ei trebuie să explice de ce transferul meu nu s-ar fi făcut legal”, a afirmat europarlamentarul Cătălin Ivan.

În luna februarie, Cătălin Ivan a remis conducerii centrale a partidului o contestaţie prin care acuză ”caracterul abuziv al dizolvării conducerii PSD Sector 1” şi cerea revenirea conducerii asupra deciziei luate în Comitetul Executiv Naţional din 13 ianuarie.

De asemenea, europarlamentarul s-a transferat, în luna martie, de la PSD Sector 1 la PSD Dobrovăţ judeţul Iaşi, decizia fiind însă invalidată de Biroul Judeţean al PSD Iaşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine