2020-04-06 21:27

Europarlamentarul Cătălin Ivan, despre absenteismul de la referendum: S-a ratat o oportunitate de a arăta că în România există DEMOCRAȚIE

 |  21:21
Europarlamentarul Cătălin Ivan, despre absenteismul de la referendum: S-a ratat o oportunitate de a arăta că în România există DEMOCRAȚIE

Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat duminică, la ieşirea din secţia de vot, că prin absenteismul de la referendumul de revizuire a Constituţiei "s-a ratat o oportunitate de a arăta că în România există democraţie", scrie Agerpres.

"Cred că din păcate am ratat din nou o oportunitate foarte bună de a arăta că în România există democraţie, că avem o clasă politică matură care a înţeles ce înseamnă dialogul, dezbaterea, ideea de referendum, de iniţiativă cetăţenească.

Avem politicieni care nu s-au ridicat la nivelul şi la miza momentului. Din păcate, cele trei milioane de semnături au fost ignorate de majoritatea politicienilor.

Avem politiceni care au speculat acest referendum pentru a se 'hârjoni' între ei politic, au ieşit pe la televizor ca să îşi regleze conturile cu Liviu Dragnea, ca şi cum acest referendum ar fi fost al lui Liviu Dragnea, alţii s-au făcut că nu există această dezbatere, iar alţii au încercat să transforme aceste voturi pe o temă atât de sensibilă în România în voturi personale", a precizat Ivan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-07Parerea ta...

NEGRO
08 Oct 2018

Nu tovule, romanii au aratat ca nu se incred in fumigenele politicianiste plantate de PSD+BOR. Romanii au nevoie de civilizatie, de infrastructura, de economie adevarata, de sanatate reaa si invatamant modern. Boicotarea fumigenei este un raspuns dur dat fraudatorilor banului public, distrugatorilor institutiilor democratice. Cetatenii Romaniei sunt superiori in gandire mintilor stufoase ale clasei politice obeze. Tovarasul Dragnea a primit replica ce i se cuvenea. Du-te ba in Brazilia ta si lasa-ne pe noi cu valorile noastre europene! Acum PSDragnea isi linge ranile. Chiar nu pot face din acest popor o plastilina pentru implantarea institutionala a faradelegilor lor! Cam aici sta chestia tovarase europarlamentar. Ce-ai cautat acolo daca dupa atata amar de vreme nu ai inteles nimic? Toti sunteti o apa si un pamant. Stati acasa. E mai bine pentru voi si pentru noi. Lasati-ne in pace, farsorilor!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine