2020-02-26 22:43

Europarlamentarul Cristian Preda: PPE mi-a reproşat prezenţa PMP în familia popularilor europeni, după arestarea Elenei Udrea

 |  13:58
Europarlamentarul Cristian Preda: PPE mi-a reproşat prezenţa PMP în familia popularilor europeni, după arestarea Elenei Udrea

Europaralamentarul Cristian Preda a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că i s-a reproşat prezenţa PMP în familia popularilor europeni (PPE), după arestarea Elenei Udrea pentru fapte de corupţie.

Cristian Preda a criticat şi asocierea PMP cu PP-DD, pe care a catalogat-o drept „scandaloasă”.

"Deși nu mai sunt membru ‪#‎PMP, consider că asocierea acestui partid cu PPDD e scandaloasă. Ca membru al ‪#‎PE, am solicitat afilierea PMP la PPE, definitivată în toamnă, în condițiile în care lista pe care am condus-o la europene a trimis doi deputați în Parlament. După arestarea Elenei Udrea, deși fusesem exclus din partid, mi s-a reproșat prezența PMP în familia populară, fiindcă în programul nostru figura lupta cu corupția. Acum, partidul al cărui președinte e în arest preventiv, sub suspiciunea de corupție, alege să se asocieze cu o formațiune populistă al cărei fondator a fost condamnat definitiv pentru șantaj. E evident că valorile PPE sunt călcate în picioare", a scris europarlamentarul Cristian Preda pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-05Parerea ta...

UN JEG DE OM
05 Mar 2015

Iar minte fonfaitul asta de Cristi Preda, iar se baga in seama fara sa-l intrebe cineva ceva? Nimeni nu-l baga in seama la Buruxelles, nimeni nu l-a intrebat de PMP si daca da sa arate dovezi, sa ne spuna clar cine i-a reprosat ca apoi sa fie intrebat daca este adevarat. Acest oportunist parsiv nu trebuie sa mai fie bagat in seama. Partidele fug de el, se stie ca umbla numai dupa profit.De doua ori a pacalit ca sa ia doua mandate la Bruxelles.
ANA
06 Mar 2015

Da de PDL-aci nu zic nimic?
CROCODILUL FLAMAND
06 Mar 2015

SAU POTI SA LINGI CEVA DE LA BABAKLOANTZA MAKOVEI....TE BACI SUB FUSTA BABEI CU LIMBA...SI O GADILI BINE LA KUR
CROCODIL DE TABLA
06 Mar 2015

Partidul MISCARE *ULI este o fantazma facuta de Matrozul cu Udroaica sa prosteasca cetateni . Sa treaca toate cheltuielile curent , gaze , apa , sediu cladire , masini , soferi . birouri ,plecari in tara si extern , mobila , etc. si cheltuite de ei in dazmat la nivelul conduceri . Mai ales acum cind toate vrea sa fie platite de noi de la buget . Plus cotizatiile membrilor increzatori , sau sponsori ademeniti de corectitudinea lor . Marea schizma de la noi , de mai multe ori pe an . Excroci de la PMP umbla si acum prin cartiere te intreba de una alta , trece pe un formular si zice sa le dai adresa si numele , pentru interviu . Iar ei te trec ca membru de partid . Cind intrebi de jigodia blonda , zice ca este un interviu de la partidul lor . Cetateni vedeti ca umbla cu 3 formulare de intrebari ,pun note de la 1 la 4 , iar unul cu adresa . Sint tineri studenti , dar cind ii intrebi habar nu au de politica , sau istorie . Cine ii plateste ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine