2020-02-23 09:54

Europarlamentarul PC Maria Grapini a votat în PE pentru legalizarea căsătoriilor gay

 |  14:41
Europarlamentarul PC Maria Grapini a votat în PE pentru legalizarea căsătoriilor gay

Europarlamentarul PC Maria Grapini a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a votat în Parlamentul European (PE) pentru legalizarea căsătoriilor gay deoarece în raport era prevăzut şi un alt aspect, şi anume dreptul femeii de a decide asupra propriului corp.

Maria Grapini a ţinut să precizeze că fenomenul globalizării din care face parte şi România a adus şi lucruri bune, dar şi negative, iar grija pentru educaţia tinerilor trebuie făcută prin toate mijloacele morale.

„PC luptă pentru aceasta luptă, promovează şi apără aceste valori tradiţionale. Din păcate, globalizarea şi intrarea în UE ne-au adus şi lucruri negative. Sunt plusuri şi minusuri într-o societate deschisă. Dar dacă am ales să fim într-o societate democratică, trebuie să avem pârghii de control şi nu le putem interzice brutal; o putem face prin educaţie, prin şcoală, prin partidele politice, prin societate, prin familie”, a precizat Maria Grapini.

Europarlamentarul şi-a justificat votul din PE prin faptul că în acelaşi raport era prevăzut şi acest aspect, al legalizării căsătoriilor între homosexuali, împreună cu alte drepturi ale individului, între care dreptul femeii de a decide asupra propriului corp.

„Eu am văzut înainte de '89 o femeie murind într-o hemoragie pentru că făcuse avort şi nu voia să spună ce a făcut, iar medicii nu au intervenit să o salveze. Faptul că în raport spune că singura care poate decide asupra propriului corp este femeia (ea decide dacă ia sau nu ia anticoncepţionale sau dacă face avort sau nu), toate acestea fiind în acelaşi document şi nu puteai să scoţi articole din el, face să nu poţi să expui libertatea cetăţeanului de a decide, dacă respectăm Tratatul Uniunii Europene. Or, pe mine m-a interesat soarta femeilor, pentru că am văzut lângă mine cazuri pe care nu aş dori să le mai văd”, a afirmat europarlamentarul Maria Grapini. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-09Parerea ta...

MUMEI PADURII POATE II PLAC
09 Apr 2015

fomeile! Asa au votat si Daciana (nevasta lui Ponta), nevasta lui Crin Antonescu, bretonata de Macovei si revoltata Renate Weber sau cum draq -o chema-o! P.S. Pt.ipocrita asta careia ii lipseste matura dintre picioare si pelerina cu mot neagra....ii recomand sa lase urarile de Pasti fiindca n-o prind, pt.ca nu crede nimic din ceea ce se propovaduieste!
SORIN
10 Apr 2015

Sunt curios care este parerea celor care i-au dat votul pentru parlamentul european !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine