2020-07-07 01:39

Ex-ambasadorul american Hans Klemm a părăsit Bucureştiul. Mesajul de ADIO

 |  21:03
Ex-ambasadorul american Hans Klemm a părăsit Bucureştiul. Mesajul de ADIO

Hans Klemm, fostul ambasador al Statelor Unite la Bucureşti, a părăsit duminică ţara noastră. El a ţinut să transmită un mesaj românilor odată cu încheierea mandatului.

„Vă mulţumesc pentru căldura cu care m-aţi primit peste tot în România. Sărbători fericite tuturor!”, a fost mesajul său de rămas bun al ambasadorului Hans Klemm.

Conform Ambasadei SUA la Bucureşti, ambasadorul Hans Klemm şi-a încheiat mandatul şi a părăsit sâmbătă România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-14Parerea ta...

BORFAș
14 Dec 2019

Si eu iti doresc multa căldură... JIGODIE UMANOIDĂ
CUCUVEAUA ROZ -BONTON
15 Dec 2019

Caldura ii uram si noi romaniiSa dea Dumnezeu sa crape repede imediat ce ajunge la destinatie Scarbosenia mincinoasa si corupta Toti coruptii ,toate leprele care n au nicio valoare in tara lor vin aici si conduc ei SIKTIR!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Dec 2019

ambasadorul Klemm a fost interimar (nici eu nu am inteles de ce) ramas de pe vremea administratiei Obama.Era si normal ca noua administratie sa numeasca un nou ambasador.Oricum ar fi ambasadorul reprezinta USA si ceea ce spune sau face este practic pozitia guvernului.Cei care atacati ambasadorul faceti o mare greseala ptr ca el nu este aici pe cont propriu si faptul ca a fost mentinut in functie probabil ca afost considerat capabil de ambele conduceri Obama si Trump
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz