2020-08-15 23:47

EXCLUSIV.Deputatul de Giurgiu Alexandru Andrei - cel mai nou membru al grupului parlamentar PNL

 |  15:56
EXCLUSIV.Deputatul de Giurgiu Alexandru Andrei - cel mai nou membru al grupului parlamentar PNL

Grupul parlamentar PNL din Camera Deputaţilor se întăreşte, prin sosirea unui nou deputat. Este vorba despre deputatul de Giurgiu, Alexandru Andrei, care luni a depus, oficial, documentul prin care îşi anunţă apartenenţa la acest grup.

Reamintim că deputatul de Giurgiu a decis, în urmă cu circa patru luni, să părăsească PSD, total nemulţumit de direcţia în care evolua, la acel moment, partidul şi, mai ales, filiala PSD Girgiu.

“Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.

O politică dominată de interese personale și de grup - în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu…

În aceste condiții, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată și să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni.” – anunţa, la momentul în care a decis să părăsească PSD, deputatul Alexandru Andrei.

Astăzi, el a luat o nouă decizie: de a se alătura PNL, anunţându-şi, oficial, intrarea în grupul parlamentar al acestui partid.

Este o nouă lovitură pentru alianţa politică de la guvernare, care, pe zi ce trece, îşi vede majoritatea parlamentară din ce în ce mai fragilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz