2020-02-28 20:26

EXCLUSIV. Rareș Bogdan infirmă zvonurile tot mai insistente că ar candida din partea PNL la Primăria Capitalei

 |  14:26
EXCLUSIV. Rareș Bogdan infirmă zvonurile tot mai insistente că ar candida din partea PNL la Primăria Capitalei

Confruntată cu imposibilitatea modificării sistemului de alegere a primarilor într-un singur tur, conducerea PNL caută, cu disperare, soluții pentru a nu pierde Capitala. Niciun sondaj nu îl creditează pe Cristian Bușoi cu șanse de a se impune, dacă în luptă se va angaja, după cum se profilează, Traian Băsescu. Dreapta divizată va favoriza candidatul PSD & UNPR & ALDE, oricare va fi acesta. Electoratul social-democrat va fi activat de dorința de a nu-i permite lui Băsescu să nu câștige, astfel că până și Gabriela Firea va fi votată, în masă. Conștienți de această situație, liderii PNL îl curtează, insistent, pe Rareș Bogdan. Însă acesta nu se lasă convins.

„În urmă cu două seri, mai marii PNL, adică Blaga, Gorghiu și Ilie Bolojan, au avut o întâlnire de taină, la Buftea, pentru a discuta problema candidatului liberal la Primăria Capitalei. Cristian Bușoi, candidatul oficial, este carotat la vârful PNL, chiar dacă activul de partid îl susține. Cel mai bine poziționată în sondaje, Adriana Săftoiu, refuză să candideze, dacă nu se fac alegeri în două tururi. În aceste condiții, cei trei s-au rugat cu cerul și pământul de Rareș Bogdan să candideze”. Așa a venit informația, pe surse liberale. Conform acelorași surse, liderii din teritoriu sunt hotărâți să ceară conducerii de la centru să-și depună mandatul, în cazul pierderii Primăriei Capitalei. Faptul, fiind cunoscut de Blaga și de Gorghiu, este un stimulent puternic.

Rugat să confirme sau să infirme informația, Rareș Bogdan a fost categoric: „Unu: Nici nu cunosc Buftea, știu că acolo sunt celebrele studiouri de film, în rest... N-am fost acolo, asta e cert. Doi: Nu mă mai întâlnesc în afara studioului cu lideri politici, de la niciun partid. Trei: am anunțat, atât prin PSNews, cât și în direct, acum trei săptămânim la România TV, că nu voi candida, sub nicio formă. E adevărat, au fost unele tatonări, la un moment dat, dar am refuzat și am crezut că am fost înțeles, nici nu am fost introdus în sondajele partidului”, a declarat Rareș Bogdan, pentru PUTEREA.

Estimp, Cristian Bușoi continuă să posteze mesaje mobilizatoare pe pagina sa de Facebook, unde a adunat peste 68 de mii de likeuri. Ieri a criticat ambuteiajele din Capitală, anunțând că oferă „strategii de modernizare” a infrastructurii cu fonduri europene. Azi, a venit, din nou, rândul energiei termice: „Preţul energiei termice pe care bucureştenii îl plătesc acum nu este altceva decât rezultatul sistemului de termoficare învechit, care a împovărat ani la rând cetăţenii cu facturi mai mari la căldură. Avem la dispoziţie fonduri europene, subvenţiii şi oferte pentru parteneriate cu mediul privat de business, pentru a începe acest proiect important pentru viitorul Capitalei!”.

De partea PSD, Gabriela Vrânceanu Firea a adunat peste 380 de mii de like-uri (de aproape șase ori peste Bușoi și chiar mai multe de cât ale lui Traian Băsescu - 366.871, la ora scrierii acestui articol) și a rămas tăcută din 10 februarie, când a postat un mesaj de mulțumire către conducerea partidului, care a numit-o la conducerea filialei bucureștene. Tot de atunci datează și ultima postare a liderului Mișcării Populare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-13Parerea ta...

CARACATITA DIPLOMATIEI
12 Feb 2016

Ba Trompetistule al Filiera Ardeleneasca de la Cluj al lui Soros . Ai venit de la restaurantul in care ai fost cu Izmenarul in seara accidentului si acum vrei la Primarie . Asta mai era cu Blaga si Boc care a furat 4 miliarde euro cu Madam Plescoi sa te sui in scaun cu spatar . Ziceai ca ai bani multi si nu iti trebuie nimic .
KOLOSVARI IANUS
13 Feb 2016

Aceasta piticanie cu batista mucioasa da din fe.se.sau, daca preferati, din bu.ci, ca sa fie bagat in zeama ... Stai pe coada ta maimutico, nimeni nu te vrea la Bucuresti ! Du-te-n ... ardeal si fa-i concurenta celuilalt pitic de pe la kolosvari ... Ar putea fi un film de succes, candidat la Oscar:"ciocnirea piticilor" !
HAZNAUA URBEI
13 Feb 2016

Utopiile lui Gusa si mafia lui S O Vintu , vrea capitala la piciore . Plus ungurimea lui finantatorul SOROS . E bagat pe la CFR si alte afaceri GRUIA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine