2020-04-07 11:40

Exclusiv! Atenţie, vine PSD! Marian Vanghelie şi-a tunat maşina cu lumini folosite de Poliţie

 |  18:47
Exclusiv! Atenţie, vine PSD! Marian Vanghelie şi-a tunat maşina cu lumini folosite de Poliţie

Limuzina Mercedes S500,în care poate fi văzut Marian Vanghelie, a fost tunată cu semnale luminoase deculoare albastră, de tipul celor folosite de maşinile de Poliţie şi de Salvare.

Dacă aveţi ghinionulsă fiţi blocat în traficul infernal din Capitală, iar din spate o limuzinăneagră Mercedes S500 şi-a pornit semnalele luminoase de culoare albastră, esteposibil să vă aflaţi în faţa maşinii lui Marian Vanghelie. Însemnele puteriifolosite de bolidul primarului sectorului 5 vor deveni din ce în ce maiinsistente, chiar dacă acesta nu are voie să le folosească. Nici măcar nu aravea dreptul să deţină astfel de însemne pe maşină. Ascunse de ochiipoliţiştilor vigilenţi, semnalele de avertizare luminoase se află în spatelegrilei Mercedesului, deasupra şi sub numărul ce îţi indică proprietarul maşinii- DMV. Dan Marian Vanghelie, pentru cei care nu cunosc că aceste litere suntcusute până şi pe cămaşa vicepreşedintelui PSD. De remarcat este faptul că,spre deosebire de şeful său pe linie de partid, Victor Ponta, Marian Vanghelienu şi-a murdărit parbrizul nici cu afişarea rovinietei. Limuzinasocial-democratului poate fi văzută zilnic în faţa Primăriei Sectorului 5, depe Bulevardul Regina Elisabeta. Parcată neregulamentar, bineînţeles. Deasemenea, pentru curioşi, ea poate fi admirată şi în curtea din Kiseleff, acolounde preşedintele PSD a spus la începutul mandatului său că nu vor mai intralimuzinele membrilor Biroului Permanent. În ciuda insistenţelor noastre, Marian Vanghelie nu a putut fi contactatpentru a-şi exprima punctul de vedere.

De la Mercedes la Duster

Pentru că a simţit căluxosul Mercedes negru nu este pe placul electoratului său, Marian Vanghelies-a gândit recent că nu ar fi rău să-şi înnoiască parcul auto. Cum Dacia Dustereste la modă după ce preşedintele Traian Băsescu a decis să-şi achiziţioneze unastfel de model, vicepreşedintele PSD a decis să-i calce pe urme. După cum v-aanunţat în exclusivitate ziarul “Puterea”, versiunea aleasă a fost unapopulară, de 12.000 de euro, şi nu cea de top comandată de şeful statului. “Nuo aveau pe stoc pe aceea. Lui Băsescu i-au dat-o de pe linia de producţie”, s-aplâns edilul de la sectorul 5. Dusterul se anunţă a fi maşina electorală, în care Vanghelie şi-a propus să câştigePrimăria Capitalei.

Obsesia Puterii la PSD

Pesediştii auavut mereu un apetit deosebit pentru însemnele puterii. În 2007, în curtea dinKiseleff, la scurt timp după învestirea în Parlament a Guvernului Tăriceanu II,mai mulţi lideri de la PSD au afişat ostentativ ecusoane care le permiteaaccesul la Palatul Victoria. Prinşi cu musca pe căciulă, ei au preferat atuncisă dea vina pe şoferi, care nu au scos de pe parbriz însemnele puterii.

Sancţiunidrastice pentru girofaruri ilegale

Conform Ordonanţei deUrgenţă 195/2002, modificată, sunt autorizate să utilizeze semnale speciale deavertizare luminoase: a) pentru lumina roşie - autovehiculele aparţinândpoliţiei şi pompierilor; b) pentru lumina albastră - autovehiculele aparţinândpoliţiei, jandarmeriei, poliţiei de frontieră, serviciului de ambulanţă saumedicină legală, protecţiei civile, Ministerului Apărării care însoţesc coloanemilitare, unităţilor speciale ale SRI şi ale SPP, Administraţiei Naţionale aPenitenciarelor, precum şi autovehiculele de serviciu ale procurorilorcriminalişti din Ministerul Public, atunci când se deplasează în acţiuni deintervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă. Aceeaşi lege spune cătoţi cei care deţin pe maşini mijloace de avertizare sonore şi luminoase fără aavea acordul Poliţiei riscă să primească între 9 şi 20 de puncte de amendă, osancţiune contravenţională cuprinsă între 540 şi 1.200 de lei şi confiscareadotărilor care nu sunt în conformitate cu legea. (L.N.)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-19

Mai multe imagini:
Exclusiv! Atenţie, vine PSD! Marian Vanghelie şi-a tunat maşina cu lumini folosite de Poliţie
zoom
Parerea ta...

FARMACISTUL09
21 Iul 2010

PINA NU DA CU MUCII IN FASOLE,NU SE LASA.TIGANUL TOT TIGAN.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine