2020-02-18 00:05

Exclusiv. „Ziaristul” Radu Berceanu a analizat discursul preşedintelui: „Nu este disidenţă, am vrut doar să ascult mai bine”

 |  18:54
Exclusiv. „Ziaristul” Radu Berceanu a analizat discursul preşedintelui: „Nu este disidenţă, am vrut doar să ascult mai bine”

Fostul ministrual transporturilor a preferat să asculte ieri discursul preşedintelui din zonadedicată presei şi nu a luat loc în sală alături de colegii săi. „Nu estedisidenţă, am vrut doar să ascult mai bine”, a motivat Berceanu.

Cu un ceasLongines de aur la mână şi foarte atent la discursul preşedintelui Băsescuţinut de la tribuna Parlamentului, Radu Berceanu a fost pentru câteva minuteziarist. „Cred că mesajul central al preşedintelui este că nu se mai poate aşa.Orice guvern ar veni trebuie să încetăm cu cheltuielile cu care am fostînvăţaţi”, a fost prima reacţie a lui Berceanu la mesajului lui Traian Băsescu.„Discursul a fost ok, sunt de acord cu el, dar va fi greu să ne încadrăm încifra de deficit prognozată pentru 2011. O reducere cu 2,2% a deficituluibugetar, înseamnă foarte mult. Trebuie să încasăm foarte mult, nu ştiu cum vomreuşi. Aici am anumite rezerve”, ne-a declarat în exclusivitate fostul ministrual transporturilor. El a dorit să elimine orice speculaţie în privinţaprezenţei sale la masa presei. „Am vorbit cu un ziarist şi am rămas aici. Seaude şi mai bine”, a fost motivaţia lui Berceanu. Fostul ministru a explicatziariştilor anumite pasaje din discursul preşedintelui Traian Băsescu, arătândcă este atent la ce comunică şeful statului.

30 de parlamentari ai Puterii nu au venit la Băsescu

După ce anultrecut preşedintele a pledat pentru legiferarea unui parlament unicameralformat din 300 de aleşi, parlamentarii Opoziţiei i-au arătat cum este săvorbeşti în faţa a două sute de oameni în loc de 471 de parlamentari, cât areactualul Legislativ. De la actuala majoritate guvernamentală au lipsitaproximativ 30 de parlamentari, care au preferat să facă altceva decât să-lvadă pe preşedintele Băsescu. Parlamentarii PNL nici măcar nu au venit în sală,în timp ce parlamentarii PSD au părăsit lucrările. Motivul invocat:Administraţia Prezidenţială nu a reacţionat la presupusele fraude din Parlamentcu ocazia votării legii pensiilor. Supărat pe tonul preşedintelui PSD,deputatul PDL Cristian Boureanu i-a strigat din fundul sălii: „bă, nu finesimţit”. Deputata PSD, Oana Niculescu-Mizil, s-a îmbrăcat într-o ţinută dedeţinut, pentru a condamna „abuzurile justiţiei conduse de Traian Băsescu”.Preşedintele a vorbit aproximativ o oră, după care s-a retras din Parlament,dând posibilitatea parlamentarilor PSD să revină la lucrările CamereiDeputaţilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-01

Mai multe imagini:
Exclusiv. 'Ziaristul” Radu Berceanu a analizat discursul preşedintelui: 'Nu este disidenţă, am vrut doar să ascult mai bine”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine