2019-05-27 03:03


Fabulos! Ministrul Tudorel Toader a cheltuit 12.000 de lei lunar pe vizite externe. Care este costul total

 |  16:33
Fabulos! Ministrul Tudorel Toader a cheltuit 12.000 de lei lunar pe vizite externe. Care este costul total

Japonia, Malaysia, Italia, Franta, Luxemburg, Maroc, sau Belgia sunt o parte din țările în care a călătorit fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, cu ocazia unor evenimente oficiale. Un număr de 29 de deplasări externe în 26 de luni de mandat la șefia ministerului.

Din 23 februarie 2017, cand a devenit ministru, pana in aprilie 2018, ministrul Tudorel Toader a fost in 29 deplasari externe care au costat 174.497,26 lei, potrivit datelor comunicate de Ministerul Justitiei la cererea Ziare.com, in baza Legii 544/2001 privind accesul la informatiile de interes public.

Potrivit datelor oferite de MJ, cheltuielile suportate de minister persoanelor care faceau parte din delegatia lui Tudorel Toader -inclusiv cele 19 deplasari facute impreuna cu Marieta Safta- au costat 126.120,37 lei.

In total, cheltuielile de deplasare ale lui Tudorel Toader si ale persoanelor care au facut parte din delegatie sunt in valoare de 300.617,63 lei.

In cazul a 19 dintre deplasari, Tudorel Toader a fost insotit de fostul secretar de stat, Marieta Safta. Trebuie spus ca Marieta Safta a demisionat din MJ in luna octombrie 2018 si s-a intors la CCR, unde are functia de prim magistrat asistent sef, conform ziare.com.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-27

TAGURI: tudorel toader, justitie, bani, vizite externe,
loading...


Comenteaza pe site


ANONIM
27 Apr 2019

Ce i asa de a mirarii ?Dar AUGUSTIN Tractoristul tortionar cu pensia sa de 220 000 000 merita atata banet ?Pentru ce i se dau atatia bani unui cacacios prost bolsevic tortionar?!
MAFIA PSD
27 Apr 2019

In perioda cât era in functie se stia de acest dispretz fata de banul public al mafiei anti-romanesti psd-alde. Dar cum HOTIA SI BATAIA DE JOC FATZA DE ROMANI ESTE POLITICA psd atunci concluziile sunt acestea. Mafia psd ii uraste pe romani si isi bate joc de TAXELE SI IMPOZITELE ACESTORA.
ANONIM
27 Apr 2019

Acest borfaș tuDorel a re o pensie de 57000 ron pe luna. Huuuuu..! Gunoi bolșevic al mafiei psd-alde.
TRADATORI DE TARA
27 Apr 2019

DUPA CE IA BAUT PISATUL 2 ANI , ACUM BANDITUL DE DRAGNEA IL PUPA SI IN CUR
ANONIM
28 Apr 2019

Cum sa i bea pisatul daca el nu este liberal ori plusist Voi beti pisat Liberalii si ciolos cu ai lui Cred ca si Iohanus ,dar el este si homalau cu curu ,de asta i se zice curdefer
NEGRO
28 Apr 2019

Ce a cautat in lume acest imbecil ce poarta inafara de titulatura de muinistru al grupului infractionar organizat PSD si pe cea dezonorata, atat de josnic, de rector al Universitatii din Iasi? Ce poate face el decat discursuri alambicate pe facebook pe care le sterge imediat pentru ca nu au substanta, dar cu care se impauneaza ca un ageamiu frustrat ca sunt emise de intunericul absolut al mintii sale? De ce ne-a cheltuit banii munciti din greu, de generatii, pentru a-si demonstra incompetenta si parsivenia de idiot util in suljba devalizatorilor Romaniei? Vom trai si vom vedea. Dar sa nu creada ipochimenul ca vom trece cu vederea calatoriile lui de nabab inchipuit, desi in realitate, a dovedit ca e doar slugoi absolut al oligarhiei rosii, stapane deocamdata pe Romania, dar nu pentru mult timp! Roata lumii se invarteste. Si cum totul se plateste, ievaluatorule de oameni cinstiti si patrioti, iar domnia atat de scump finantata de peste doi ani de idealurile noastre de democratie si libertate nu-ti va ramane fara raspundere morala sau civica. Asa ca, notarele, nu peste mult, vei scoate din punga tot ce ai pungasit pupand sandalele puturoase ale talharilor Romanei! Eu nu cred ca nu vei impartasi conditiile de detentie neimbunatatite de domnia ta incompetenta, chiar cu cei pe care i-ai servit cu simple palavre goale de continut. de avocatel incepator! Ia aminte, ievaluatorule parat! Si ievaluatorii sunt ievaluati la randul lor. Sa te vedem boscorodind limpede macar atunci, porcane!
TRADATORI DE TARA
28 Apr 2019

IAR BANDITUL SI TIGANUL AURAR VILCOV , CU CONSILIERII LUI IZRAELIENI SI RUSI AU INPRUMUTAT PINA ACUM 20 MILIARDE EURO SI VOR ACUM INCA 10 - 20 MILIARDE EURO PENTRU FONDUL SUVERAN DE INVESTITII . PLUS EVAPORAREA TEZAURULUI DE AUR DIN BANCA NATIONALA .
# ZISESERĂ..
30 Apr 2019

PATRICIU : TĂIEȚI DE ÎNDATĂ - cu celeritate - COADA CÂINELUI CU BRICIUL PUNCTULUI 8 DE LA TIMIȘOARA... cine-i de vină????????????
Random imageUltimele stiri


STARBAG