2019-10-18 21:40

DIASPORA cere conducerii PSD demiterea din toate funcțiile politice a lui Bădălău după înregistrarea video scandaloasă

 |  12:02
DIASPORA cere conducerii PSD demiterea din toate funcțiile politice a lui Bădălău după înregistrarea video scandaloasă

Federaţia asociaţiilor de români din Europa solicită conducerii Partidului Social Democrat demiterea din toate funcţiile politice a senatorului Niculae Bădălău, după ce acesta a participat la o petrecere unde maneliştii i-au dedicat o melodie jignitoare pentru Diaspora.

"Un deputat a publicat o înregistrare video, în care senatorul Nicolae Bădălău apare alături de manelişti care îi dedică o melodie cu mesaj obscen împotriva diasporei. Refrenul era "Să vină Diaspora că noi ne p...m pe ea". În celelalte mesaje, Nicolae Bădălău si PSD sunt văzuţi ca fiind "învingători". Este pentru prima dată când un politician de rangul domnului Nicolae Bădălău se complace intr-un atac cu un limbaj atât de josnic. Suntem indignaţi de faptul că politicieni de la vârful partidelor, alimentează ruptura creeată în societatea românească. Condamnăm ferm orice mesaj obscen, indiferent că este împotriva vreunui partid (cum a fost cazul "M..e PSD") sau împotriva categorii sociale", se arată în comunicatul de presă transmis de FADERE.

Reprezentanţii Diasporei au un mesaj şi pentru mmanelişti: "le reamintim maneliştilor că, din păcate majoritatea banilor pe care îi câştigă sunt din aşa zise spectacole organizate în străinătate. După un astfel de mesaj, s-ar putea ca românii din diaspora să renunţe la serviciile lor".

"Românii din diaspora şi-au părăsit ţara, casa şi familiile pentru a pleca în ţări străine din cauza proastei administrări a ţării. Majoritatea dintre ei muncesc din greu pentru a trimite bani celor dragi din ţară, iar mulţi dintre ei tânjesc de dorul celor lăsaţi acasă. Toţi aşteaptă din partea politicienilor să pună Romania pe un curs sănătos, pentru a se putea intoarce acasă cât mai repede. Prin astfel de ieşiri în decor, politicienii de teapa senatorului Bădălău, indiferent de orientarea lor, nu au cum să fie învingători, pentru că aceasta ar fi o victorie a pornirilor animalice împotriva bunului simţ şi civilizaţiei" a declarat Daniel Ţecu, preşedintele FADERE, potrivit unui comunicat. 

Niculae Bădălău a declarat vineri că dezaprobă maneaua cântată la un botez din Bolintin, jud. Giurgiu, unde s-a aflat cu o seară înainte, după ce pe Facebook a apărut înregistrarea, iar "urarea" lăutarului către Bădălău jigneşte Diaspora. 

"Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru naşul Nicu Bădălău şi pentru tot PSD-ul. Naşule, să ştii că strofa nu e porno e un pic aşa....că şi ăştia a zis <>> Lai, lai lai, să vină Diaspora...hai, lai,lai,lai că noi ne pi...m pe ea", a spus lăutarul la microfon.

„Imaginile sunt reale. E o petrecere privată la care a cântat şi o formaţie de manelişti. Nu am nicio legătură cu cântecul acela. Sunt în total dezacord şi dezaprob în totalitate o asemenea formulare la adresa unor cetăţeni. Dar mi-am dat seama că nu pot controla eu repertoriul sau limbajul unor formaţiei. Câteodată au un limbaj mai colorat", a declarat Niculae Bădălău


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-01

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
01 Sep 2018

Intr o petrecere privata faci ce vrei tu ,ai inteles bai diasporo
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray