2020-01-25 12:29

Familia lui Sevil Shhaideh, împotriva nominalizării sale ca premier

 |  19:24
Familia lui Sevil Shhaideh, împotriva nominalizării sale ca premier

La consultările de la Palatul Cotroceni, şeful social democraţilor a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier. Pe lângă rivalii politici, chiar şi familia este împotriva acestei nominalizări.

Muezel Geambec, mama lui Sevil Shhaideh, nu e de acord cu propunerea înaintată de PSD. Femeia spune că Shhaideh ar trebui să aibă alte planuri. Muezel Geambec e îngrijorată de starea sănătăţii lui Shhaideh, care s-ar putea agrava din cauza responsabilităţilor mari pe care le va avea în fotoliul de Prim-Ministru. Sevil Shhaideh ar urma un tratament riguros pentru diabet, conform observator.tv. "Ar trebui să-şi vadă de sănătatea ei, nu să accepte o asemenea funcţie. Probabil că o fi avut careva interes să o bage în faţă", a spus mama lui Shhaideh.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-21Parerea ta...

ANONIM
21 Dec 2016

Si familia ei s-a prins ca este bagata in fatza de mafia penalilor . ''LA FAMIGLIA '' VA CONDUCE ROMANIA DIN UMBRA. ACEST GUVERN NU ARE NICI O CREDIBILITATE IN PLAN EXTERN ATATA TIMP CAT ESTE CONDUS DIN UMBRA DE ALTII. BOLSEVICII SI -AU DOVEDIT INCA O DATA INCOMPETENTA .ASTEPTAM OFENSIVA DNA. ACOLO A RAMAS SPERANTA.
DAR TOTUSI
22 Dec 2016

ce speri tu anonimule sa conduceti voi aceasta tara Bolsevic esti tu cu toata clica voastra Apucaturile de a face dosare la comanda politica se trag de la bolsevici Asa ca taci si nu mai delira Deosebirea dintre sorosisti si bolsevici este ca cei din urma nu se drogau si nu delirau dar erau tot asa de rai ca voi dreapta sorosista
DE RASUL LUMII
22 Dec 2016

este dreapta asta penala cu un pmp ist mafiot betiv MAFIOTUL A FOST PRESEDINTE FALS a FALSIFICAT ALEGERILE IMPREUNA CU CLOACA NUMITA DE EL ambele alegeri au fost falsificate si cele din 2004 si cele din 2009 Cloaca sa mai functioneaza si acum pentru ca actualul sef de stat nu a schimbat nimic Este si cloaca lui care il apara in cazul caselor luate cu acte false de la niste oameni amarati Cum credeti ca va merge romania spre bine cu asemenea hoti in frunte//?" care este viitorul acestei tari cand ei fac dosare la comanda si nu sunt capabili de nimic /?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine