2020-03-28 17:56

Familia lui Vanghelie, la un pas de TRAGEDIE: „Dacă se trezea copilul sau soția...”

 |  18:44
Familia lui Vanghelie, la un pas de TRAGEDIE: „Dacă se trezea copilul sau soția...”

Marian Vanghelie a oferit detalii șocante despre felul în care au procedat hoții, care l-au jefuit în urmă cu două săptămâni. Familia fostului politician s-a aflat la un pas de tragedie pentru că totul s-a petrecut cu ei în casă, în timp ce dormeau. Vanghelie se gândește cu groază la ce se putea întâmpla dacă soția sau copilul lui se trezeau și dădeau ochii cu hoții.

„Au furat un tablou de Păstrașcu, ceasuri, butoni de-ai mei, bijuterii ale soției, au au furat tot ce-au prins. Cea mai mare problema nu este valoarea, (...) ci ca au intrat la 3 jumate noaptea in casa, eu nu eram, dar erau copilul, sotia, soacra.

Mi se pare foarte periculos ca s-au intamplat lucrurile asa. Nu ma intereseaza obiectele, ma intereseaza sa ii prind. Daca se trezea copilul sau sotia, cine stie ce se intampla. Nu aveam camere, am pus acum”, a povestit Marian Vanghelie la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-13Parerea ta...

CIRC IEFTIN DE RAHOVA
13 Feb 2020

cica hotul dupa ce a luat bijuteriile este oprit de Oana Mizil-Ba hotule da cu violul cum ramane? ca Vanghelie al meu e cam putza bleaga si doar trage limbi
STABOR
14 Feb 2020

Dar de unde are el atita malai , sare si fara a i se face inventarul ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine