2020-07-07 13:38

FIFOR, avertisment pentru bugetari: „Pregătiţi-vă! Winter is coming!”. Ce spune liderul PSD că se va întâmpla dacă vine Opoziția la putere

 |  10:57
FIFOR, avertisment pentru bugetari: „Pregătiţi-vă! Winter is coming!”. Ce spune liderul PSD că se va întâmpla dacă vine Opoziția la putere

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat, vineri, că PNL anunţă concedieri masive la stat după preluarea guvernării, iar USR vrea fabricarea de dosare pentru DNA pentru toţi bugetarii. El avertizează pensionarii şi angajaţii la stat să se pregătească. „Winter is coming!”, scrie Fifor.

„Am prezentat ieri programul de guvernare al PNL: 1 din 3 bugetari rămâne pe drumuri, cresc impozitelor pe salarii (inclusiv la privat, inclusiv la IT-isti!), stop creşterilor de pensii prevăzute în lege, se şterg de pe hartă judeţele şi 2.000 de comune. Nu m-a contrazis nimeni. Dimpotrivă, „ministrul to be appointed la Finanţe” din partea PNL a plusat: anularea voucherelor de vacanţă, a sporurilor şi bonusurilor, dar şi impozitarea suplimentară a salariilor bugetarilor. Nici USR nu se lasă mai prejos: mâniosul Andrei Caramitru, propus tot la Finanţe, anunţă şi el concedieri masive la stat, dar şi fabricarea de dosare pentru DNA pentru toţi bugetarii, aşa... ca să nu mai mişte nimeni în front!”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Social-democratul avertizează pensionarii, dar şi angajaţii la stat, să se pregătească de aceste măsuri anunţate de USR şi PNL.

„Nu e deloc o glumă. Îi putem opri doar dacă vom fi uniţi la votul din noiembrie! Pensionari, medici, profesori, poliţişti, militari, IT-işti, constructori, fermieri, angajaţi la stat sau la privat, în mediul rural sau urban... Pregătiţi-vă! Winter is coming!”, a adăugat Fifor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-04Parerea ta...

MINCIUNA RO'
04 Oct 2019

Adevărul despre PSD/Paula Herlo: Oprișan tăia curentul în județ dacă se difuza la TV ceva ce nu îi convenea. „Nu e deloc o glumă. Politicianul de la guvernare este foarte periculos si încearcă tot felul de metode sa-l umilească si sa bage frica in cetățeanul roman.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz