2020-07-04 01:45

FIFOR, despre textul MOȚIUNII de cenzură depusă de OPOZIȚIE: „Cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat!”

 |  10:40
 FIFOR, despre textul MOȚIUNII de cenzură depusă de OPOZIȚIE: „Cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat!”

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, consideră că moţiunea de cenzură epusă de opoziţie conţine „cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat”, ironizând formula de guvernare care se prefigurează în cazul în care Guvernul ar cădea, informează Agerpres.

„Am citit şi eu textul moţiunii... Cea mai mare densitate de minciuni pe metru pătrat! Iar cea mai gogonată dintre ele este chiar la finalul apoteotic în care se afirmă că, „după demiterea Guvernului PSD, opoziţia va propune cea mai bună soluţie guvernamentală pentru români”. Care soluţie, stimaţi colegi din opoziţie?!Cu Sică Mandolină prim-ministru, cel care n-a făcut nici măcar 1 metru de autostradă când era ministrul Transporturilor? Cu cei din guvernele Boc, care au tăiat salariile şi pensiile şi au crescut taxele? Cu miniştri de carton din Guvernul lui Iohannis, zis şi Guvernul "Zero"?”, scrie Fifor pe Facebook.

El continuă, enumerând şi alte nume vehiculate pentru un viitor guvern al opoziţiei, referindu-se la „profetul mincinos Florin Cîţu” la Finanţe, „cel care încerca să devalorizeze moneda naţională, când lucra pentru o bancă străină”, la „acel Vlad Voiculescu la Sănătate, cel care lăsa preţurile medicamentelor să urce la cer, ca să îi meargă bine lui „Don Nic”, ruda sa îmbogăţită din speculaţii pe piaţa medicamentelor”, la Dan Barna, „îmbogăţit şi el din contractele cu statul” şi la „Nini Săpunaru, care „păzea” vămile în timpul afacerii „Ţigareta”, când a înflorit contrabanda cu alcool”.

„Asta e „soluţia cea mai bună” pe care o poate pune pe masă opoziţia?! Sincer, vă înţeleg de ce nu vreţi să veniţi la guvernare înainte de alegeri! V-aţi face de râs, iar românii şi-ar da seama că nu puteţi fi o alternativă la actuala guvernare!”, conchide Fifor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz