2020-03-28 12:08

FIREA a anunţat că va candida pentru un nou MANDAT la Primăria Capitalei

 |  14:07
FIREA a anunţat că va candida pentru un nou MANDAT la Primăria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sâmbătă că va candida pentru un nou mandat. Asta, adaugă ea, indiferent de numărul tururilor de scrutin de la următoarele alegeri locale.

"Conducerea PSD la nivel naţional, conducerea PSD Bucureşti, dar cred că cel mai important hotărârea mea este de a candida pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei şi am făcut această declaraţie în urma consultării cu colegii şi cu familia înainte de a se afla câte tururi - trei, patru, nouă - de scrutin vor fi. Prin urmare nu pot să dau înapoi doar pentru faptul că din cauza motivaţiei evidente oamenii nu sunt atât de valoroşi pe cât s-au prezentat şi mă refer la cei de PNL. Încearcă alte subterfugii politice în ideea că vor câştiga pe această variantă, nu prin programe şi prin competenţă. Indiferent de numărul de zile de vot - trei, patru, cinci, nouă - voi fi candidat pentru că nu vreau să fug. Nu am motive să fug, nu îmi este ruşine cu activitatea mea, pentru că vreau să închei ceea ce am început şi vreau să deschid alte proiecte în mandatul următor", a declarat Firea.

"Indiferent de numărul de zile de vot, trei - patru - cinci - nouă, voi fi candidat, pentru că nu vreau să fug. Nu am motive să fug, nu îmi este ruşine cu activitatea mea, pentru că vreau să închei ceea ce am început şi vreau să deschid alte proiecte în mandatul următor", a conchis edilul Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-01Parerea ta...

LIGIA
01 Feb 2020

Uaaaaaa , nu mai scăpăm de scârbă asta mincinoasa !!!!! Dracu sa te mai voteze și pe tine și pe drogatul ăla de la sectorul 3
CIUMA ROSIE
01 Feb 2020

a ramas fara sarma bobinata in anus si este disperata sa faca rost de vibratoare cu baterii reincarcabile.Tot mai buna era sarma cu bile dar pacat ca s-a rupt si a ramas inauntru penis captivus bobinatus
VISE PLăCUTE
01 Feb 2020

Dații niște hârtie igenica sa se șteargă .... după care sa-și comenteze ideologia
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine