2020-02-29 02:49

Firea a devenit oficial primar general. Ce va face începând de luni

 |  20:14
Firea a devenit oficial primar general. Ce va face începând de luni

Gabriela Firea a depus jurământul de credinţă în faţa bucureştenilor şi şi-a luat în primire mandatul de Primar General al Capitalei.

"Pentru că suntem la stat se consideră că merge şi aşa. De azi nu mai merge şi aşa. Nu vin cu prietenii mei că nu am atâţia prieteni. Toleranţă zero la corupţie şi birocraţie. Cine rămâne, rămâne să muncim împreună. Cine nu, demisia de onoare. Îi voi respecta indiferent de opţiunea politică. Voi solicita respect şi atenţie.

Pentru mine consultarea publică e un mod de viaţă. Zi de zi am luat termometru problemelor naţiunii. Contractele nu se mai fac ca până acum. Toleranţă zero de acum încolo. De luni dimineaţă să demonstrăm că suntem o echipă puternică. Să rezolvăm problemele Bucureştiului pentru că este în paragină acum. Avem bani, dar nu suficienţi.

Îi văd pe Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi pe Daniel Constantin. Vă mulţumesc. Vrem o Capitală care să se dezvolte aşa cum ne dorim cu toţii. Vrem sprijin parlamentar ca într-un timp cât mai scurt Primăria Capitalei să dezvolte proiecte necesare bucureştenilor.

Acum vă spun ceva dacă mă lasă domnul Liviu Dragnea. Dacă vrei să afli ceva, vorbeşti cu un bărbat. Dacă vrei să faci ceva, vorbeşte cu o femeie. Vă mulţumesc. ", a spus Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine