2020-01-25 12:28

Firea, ATAC la DRAGNEA: Eu mă luptam cu Traian Băsescu când alţii tăiau porcii cu statul paralel

 |  13:31
Firea, ATAC la DRAGNEA: Eu mă luptam cu Traian Băsescu când alţii tăiau porcii cu statul paralel

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a acuzat, miercuri, într-o conferinţă de presă, campania de defăimare şi dezinformare la care este supusă de către liderul PSD, Liviu Dragnea, arătând că, personal, "nu a tăiat porcii cu cei din statul paralel".

Gabriel Firea a denunţat "o nouă campanie de intoxicare marca Liviu Dragnea", menită doar să o defăimeze şi să pună în umbră adevăratele probleme ale românilor, ale bucureştenilor, "şi pe care din punct de vedere politic nu a dorit să le sprijine".

"O echipă guvernamentală este analizată de către premier şi doamna Dăncilă trebuie să facă acest lucru şi nu primarul general - este atributul domniei sale. De asemenea, la nivel de percepţie publică analiza trebuie sa fie făcută de factorul politic şi anume de colegii mei din BP şi din CExN. Nu am vrut şi nu voi dori niciodată să mă substitui nici colegilor nici organelor de conducere. O altă acuzaţie care mi s-a adus în aceste zile doar pentru faptul că am îndrăznit să spun că drumul pe care mergem nu este cel corect şi pur şi simplu se creează o distanţă între echipa mea politică şi români - bucureşteni - este că aş fi fost confiscată de statul paralel. Le aduc aminte atât celor care transmit aceste dezinformări că la Revoluţie eram în liceu, nu eram membru de partid, nu am fost niciodată racolată sau confiscată de o structură de securitate. Şi că eu mă luptam cu fostul preşedinte Traian Băsescu când alţii tăiau porcii cu statul paralel. Prin urmare nu ştiu, dar ştiţi cu siguranţă cine sunt cei care au negociat ilegitim cu statul paralel", a afirmat primarul general.

Gabriela Firea a negat şi acuzaţia potrivit căreia s-a dat de partea adversarilor formaţiunii politice din care face parte.

"Toţi românii ştiu, şi poate bucureştenii au fost mai atenţi, cât de greu mi-a fost şi îmi este în continuare la Primăria Generală, pentru că am fost printre primii lideri ai PSD câştigând alegerile la Primăria generală care m-am confruntat cu atitudini nedemocratice ale unora dintre liderii Opoziţiei. Câte plângeri penale mi s-au făcut de lideri ai Opoziţiei naţionali şi locali, colegilor din Primăria Generală, câte petiţii, câte mitinguri, câte atacuri?", a afirmat Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-05Parerea ta...

ANONIM
05 Sep 2018

Mai moldoveancă.....spune tu cu ce esti santajata ??? Dacă tu te luptai cu TB de ce nu ai niciun dosar gen referendum ....unde erai Atunci ??? Cu cine ti.o trăgeau sau ce sugeai ???....PUTE RAU MOLDOVEANCO ......
''STATUL PARALEL ''
05 Sep 2018

Din acest stat fac parte toti borfasii care si-au facut pensii speciale , indemnizatii nesimtite , privilegii si legi pentru ei , clica lor si urmasii.Mai pe scurt mafia psd-alde-udmr-minoritati condusa de cel mai mare borfas din ultimii 30 de ani ADOLF Hdrak-nea.
UDREA IN COSTA RICA
05 Sep 2018

o sa plece si Drac-nea cat de curand fuge cu banii dupa alegeri
ANONIM
05 Sep 2018

Soldoveanca asta a fost prinsa cu ocaua mica si acum ....prestează....ptr a scăpa basma curata...a trecut la nivel superior ....nu mai prestează cu un scurt
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine