2019-08-18 07:56

FIREA atacă dur Guvernul GRINDEANU: „Avem o relaţie mai PROASTĂ decât pe vremea tehnocraţilor!”. Ce reproșează concret primarul Capitalei

 |  22:19
FIREA atacă dur Guvernul GRINDEANU: „Avem o relaţie mai PROASTĂ decât pe vremea tehnocraţilor!”. Ce reproșează concret primarul Capitalei

Primarul general Gabriela Firea a declarat, duminică, la Antena 3, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat că nu se mai consultă cu premierul Sorin Grindeanu "ca la început", dând exemple de proastă colaborare cu Guvernul la nivelul Primăriei, unde proiectele "se lovesc de un zid", iar relaţia Executivului cu administraţia locală este "mai proastă" decât pe vremea Cabinetului Cioloş.

Privesc şi eu cu atenţie şi puţină îngrijorare faptul că domnul preşedinte a explicat că premierul nu se mai consultă la fel de des cu el ca la început, că nu se mai întâlnesc la fel de des ca la început. Motivele pentru care sunt în această situaţie nu le cunosc, dar mă îngrjiorează faptul că premierul nu mai are timp să se întâlnească cu preşedintele partidului", a spus Firea, potrivit News.ro.

Ea a vorbit şi despre relaţia Guvernului cu administraţia locală, în special cu Primăria Capitalei, unde Executivul nu ar ajuta-o.

"Tot ceea ce solicită Primăria Capitalei către Guvern se loveşte ca de un zid. Avem o relaţie mai proastă decât pe vremea tehnocraţilor", a spus Firea.

Primarul Capitalei a acuzat că Executivul refuză să sprijine administraţia în domenii precum Centura Bucureştiului şi administrarea metroului.

"Vreau doar să punctez legat de reacţia unora dintre membrii Cabinetului la problemele Bucureştiului. O Capitală bine administrată înseamnă o ţară bine administrată. (...) Dacă solicit sprijin guvernamental nu o fac pentru mine. (...) Sunt surprinsă că există o reacţie ori înceată, ori de refuz, din partea reprezentanţilor unor ministere, care pur şi simplu pun în dificultate Primăria Capitalei", a spus Gabriela Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-05Parerea ta...

MINCIUNI LA BOT
05 Iun 2017

de aia s-a format botul dupa forma carnatului
ION
05 Iun 2017

Firea este o nulitate absoluta. Firea este o sluga ascunsa si vicleana care își va vinde stăpânul. Firea este o calamitate naționala. Firea este limitată intelectual. Firea este mama imbecilitatilor si a populismului decerebrat.
FELATIA DE LFOV
05 Iun 2017

Avem o Felaţie mai PROASTĂ decât pe vremea tehnocraţilor!...SALVATI FELATIA TOVARaSI
ANONIM
05 Iun 2017

Ciociolina CHILOTAREASA E DORNICA DE RELATII INTENSE PENTRU CA-I NIMFOMANA. IN RO POLITICA=PROSTITUTIE.
PMB VS. GUV
05 Iun 2017

O scroafa vs. un plavan !!! = furt, saracie, teleoltenizare, manelizare, pentru Romania !! Alegeri anticipate !!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray