2020-08-04 21:06

Firea: Da, sunt obraznică. Sunt obraznică în numele cetățenilor

 |  11:14
Firea: Da, sunt obraznică. Sunt obraznică în numele cetățenilor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a explicat, în ședința Consiliului General al Primăriei Capitalei că alocările bugetare venite de la Guvern sunt insuficiente și își asumă eticheta de “obraznică” pusă de premierul Ludvic Orban, pentru că a cerut mai mulți bani.

”Bucureștenii contribuie la PIB cu 25% și se întoarce la Primăria Capitalei un procent infim, adică până în 0,6%. Am solicitat un procent de 1% din PIB, dar nu ni s-a alocat, iar eu am fost catalogată drept obraznică. Dacă un primar general este obraznic atunci când se luptă pentru drepturile cetățenilor, atunci accept să fiu numită obraznică. Da, sunt obraznică în numele cetățenilor.

S-a vorbit foarte mult despre faptul că în București se organizează evenimente. Da, se organizează, suntem o capitală europeană, nu mai multe decât în alte oraș conduse de niște primari care sunt acum parte a arcului guvernamental, dar care au dreptul să organizeze și ”Zilele orașului”, și ”Târg de Crăciun” și spectacol de Revelion, numai la București nu ai voie să organizezi nimic. Asta este ipocrizia politică!”, a spus Gabriela Firea, în ședința Consiliului General al Primăriei Capitalei.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-14Parerea ta...

OGLINDA
14 Feb 2020

Vreți sa îmbătrâniți cu adevarat frumos fără griji și fără stres ? Renunțați fara probleme la serviciile aduse chiar de Gabriela Firea.
CETATEAN
14 Feb 2020

Ai a manetat , gajat , inprumutat , distrus , viitorul capitalei , pe urmatorii 100 ani . Cit de curind se va vedea imensitatea distrugerilor . Sa va face bolnava in ultimul grad , pentru a scapa de repercusiuni legii . Va da vina si pe colaboratori
CIUMA ROSIE
14 Feb 2020

scoate vibratorul dintre picioare cand vorbesti cu presa
BUDIGAI
14 Feb 2020

Falimentul primariei . Streangu , sau Socola . Cit de curind
CORINA
14 Feb 2020

Am văzut-o de curand la tv. Nu vi se pare că i-au ieșit ochii din orbite? are o privire de isterică, sau face vreun Basedow?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz