2019-07-16 07:34

Firea, despre înfiinţarea companiilor municipale: Nu am făcut altceva decât să stârpim mafia din Capitală

 |  11:10
Firea, despre înfiinţarea companiilor municipale: Nu am făcut altceva decât să stârpim mafia din Capitală

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, vineri, că, prin înfiinţarea companiilor municipale, s-a dorit ”stârpirea mafiei din Capitală”, ea anunţând că aşteaptă motivarea instanţei. Firea susţine că nu vor fi desfiinţate societăţile, pentru că au activitate, şi precizează că vor fi folosite toate căile de atac.

”Nu am făcut altceva decât să stârpim mafia din Capitală. M-aş fi aşteptat ca USR să fie alături de mine pentru că şi reprezentanţii lor spuneau, în campania electorală, că în Capitală sunt cinci-şase firme căpuşă care câştigă pe bandă rulantă toate contractele şi că trebuie făcut ceva. Eu aştept motivarea instanţei, sunt convinsă că ni se va da câştig de cauză. Practica judiciară trebuie să fie unitară, cred că sunt şi probleme de constituţionalitate, pentru că nu poţi să impui doar muinicipiului Bucureşti şi nu întregii ţări un vor de două treimi, sugerând că bugetul este parte componentă a patrimoniului”, a declarat, vineri, primarul general, citat de News.ro.

Aceasta a afirmat că decizia Curţii de Apel Bucureşti nu spune ce este de făcut în continuare şi nu ţine loc de act juridic de desfiinţare a companiilor.

”Ar trebui să fie un alt proces prin care Registrul Comerţului să radieze aceste societăţi, dar nu se poate aşa ceva câtă vreme ele au fost înfiinţate legal. Nu au cum să fie desfiinţate aceste companii pentru că sunt înfiinţate legal”, a mai spus Gabriela Firea.

Primarul general a precizat că vor fi folosite toate căile de atac şi a adirmat că speră că, într-un final, Primăria Capitalei va avea câştig de cauză.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, joi, anularea tuturor hotărârilor de înfiinţare a companiilor municipale ale Primăriei Capitalei, în urma unui proces iniţiat de USR Bucureşti, în anul 2017. Decizia instanţei este definitivă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-23Parerea ta...

ANONIM
23 Noi 2018

Cică a dorit să stârpească mafia din capitala si a inlocuit.o cu mafia din ilfov a lui pandele/ petrache.....HOTUL STRIGA HOTII.....deja au apărut probleme la noile autobuze .....scaunele șoferilor sunt facute din economie .....oare aceste contracte ptr autobuze au fost semnate de mafia din capitala ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray