2019-10-23 16:25

FIREA, despre varianta EXCLUDERII sale din PSD: „Dacă pentru delict de opinie poţi fi exclus, mi-oi duce crucea…”

 |  12:04
FIREA, despre varianta EXCLUDERII sale din PSD: „Dacă pentru delict de opinie poţi fi exclus, mi-oi duce crucea…”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reiterat că nu îi este teamă că ar putea fi exclusă din PSD doar pentru că a afirmat că partidul aflat la guvernare trebuie să îşi ducă la capăt angajamentele faţă de cetăţeni, în paralel cu lupta împotriva abuzurilor, informează News.ro.

„Dacă pentru delict de opinie poţi fi exclus din PSD, mi-oi duce crucea, dar sper să nu se întâmple aşa ceva şi eu apreciez faptul că toţi colegii mei au considerat că nu se pune problema ca eu să fiu exclusă. Eu nu am făcut altceva decât să afirm, poate în anumite situaţii puţin pe o tonalitate mai ridicată sau pătimaşă, dar aşa trebuie să fie politicienii în slujba cetăţenilor, faptul că în paralel cu această luptă extrem de corectă împotriva abuzurilor care s-au petrecut în anii anteriori şi a imixtiunii în actul de justiţie, trebuie să ne ducem la îndeplinirile angajamentele faţă de cetăţeni”, a declarant, în Parlament, Gabriela Firea, înaintea şedinţei BPN al PSD.

Întrebată de ce a scăzut numărul de semnături de pe scrisoarea sa pentru solicitarea demisiei lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, Firea a spus că a fost surprinsă şi că probabil nici Liviu Dragnea nu a avut o părere bună despre cei care nu au fost demni până la capăt şi s-au răzgândit, chiar dacă a fost vorba despre contestatarii săi.

„Au fost 25 de semnături pe declaraţia comună, la întâlnirea dinainte de CEx am fost 17, în şedinţă am rămas 11. Cred că trebuie să îi întrebaţi pe ei de ce au renunţat la ceea s-a stabilit de comun de acord. Eu cred că înainte de orice trebuie să fim demni şi cred că şi domnul preşedinte Dragnea a apreciat demnitatea celor care au dus demersul până la capăt şi nu cred că a avut o impresie prea bună faţă de cei care, din diferite motive, până la urmă nu au mai susţinut cu fermitate ceea ce declaraseră iniţial. Normal că am fost surprinsă, dar asta e viaţa politică, nu este atât de uşoară. Nu mă aşteptam să iau parte la asemenea turbulenţe politice şi nu mi-am dorit sub nicio formă să ajung aici”, a spus primarul Capitalei.

Firea a mai precizat că pentru prima dată într-o şedinţă CExN a PSD nu a mai fost unanimitate la vot.

„Pot spune doar că după această şedinţă CEx în care am dezbătut atâtea ore starea partidului, a fost şi un lucru bun. Ne-am ascultat unii pe alţii. Pentru prima dată nu a mai fost unanimitate şi cred că pentru o formaţiune politică este bine din când în când să nu mai fie unanimitate”, a spus Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-24Parerea ta...

CIUMA ROSIE PORCINA
24 Sep 2018

mult a fost putin a ramas.......va duceti de tot pe tobogan la alegeri...nu va mai voteaza nimeni ciuma rosie de kkt
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray