2019-10-15 17:37

Firea, despre viitorul PREMIER: PSD are 4-5 propuneri, inclusiv femei

 |  12:53
Firea, despre viitorul PREMIER: PSD are 4-5 propuneri, inclusiv femei

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat, la România TV, că social-democraţii discută "patru, cinci" variante de premier, printre care membri de partid, dar şi "oameni de stânga" cu care a colaborat PSD.

"Ne dorim să analizăm mai multe candidaturi de prim ministru. Vrem un om care să fie onest, un profesionist. Să ştie să coordoneze echipe, să ştie să-şi impună respectul. (...) Până la această oră, sunt patru, cinci propuneri de candidaţi, şi colegi din partid, şi oameni de stânga, care au colaborat cu noi. Pe listă sunt şi doamne", a spus vicepreşedintele PSD, citat de News.ro.

Ea a spus că se bucură că sunt şi femei pe această listă, pentru că ele sunt "extrem de eficiente, organizate".

"Sunt convinsă că vom alege cu mult mai mult discernământ, de această dată. Următorul premier va trebui să recupereze întârzierile. Orice proiect pe care vrem sa il avem finalizat anul viitor, trebuie inceput anul asta", a mai spus ea.

PSD se va reuni luni în şedinţă pentru a decide numele premierului, care va fi prezentat apoi preşedintelui Klaus Iohannis la consultările care vor începe la ora 15.00. Numele va fi făcut public după discuţiile cu Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-25Parerea ta...

ANONIM
25 Iun 2017

IN TOATA LUMEA CIOCIOLINELE AU DREPTURILE LOR ASIGURATE DE LEGISLATIE , DAR IN NICI O TARA ELE NU POT DEVENI OAMENI DE STAT ORICAT AR FI POLITICA DE CURVA, NUMAI IN RO CIOCILINELE MASCULINE SI FEMININE SUNT MAJORITARE.
FIREA FELATIA DE ILFOV
25 Iun 2017

siktir ciocolina varanului mars la dracu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray