2020-02-28 23:50

Firea face ANALIZA PSD: ”Nu e o dramă, dar e o mare durere”

 |  21:47
Firea face ANALIZA PSD: ”Nu e o dramă, dar e o mare durere”

Gabriela Firea caracterizează situația actuală din PSD ca fiind dureroasă după ultimele plecări dar, în același timp, primarul Capitalei anunță că 7 parlamentari au semnat deja adeziuni pentru partid.

”Traversăm un episod mai neplăcut, dar vă asigur că nu e o dramă, este o mare durere când vezi că foști colegi nu doar că au părăsit partidul cât și pe românii care i-au votat și simt nevoia să justifice împroșcând cu noroi foștii colegi și contribuind la afectarea imaginii partidului, care i-a ajutat să se propulseze.

Atâta vreme cât ai avut de câștigat de pe urma unui partid care ți-a oferit totul, acum când ai luat o altă decizie să o justifici aruncând cu noroi în foștii colegi.

Zilele acestea mai mulți parlamentari au semnat adeziuni pt PSD chiar în fața președintelui partidului, aceste plecări din PSD vor fi suplinite de colegi din parlament care ni se vor alătura, numai eu știu de 7 parlamentari și vom putea să asigurăm o majoritate PSD ALDE care să susțină programul de guvernare și măsurile să fie în continuare implementate.

Părerea de rău, practic foștii noștri colegi dau apă la moară opoziției și stau de partea celor care au fost împotriva acestor măsuri bune pt români” a declarat Gabriela Firea la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine