2019-10-14 14:46

FIREA: Grindeanu va răspunde pentru FAPTELE ILEGALE comise

 |  19:27
FIREA: Grindeanu va răspunde pentru FAPTELE ILEGALE comise

Gabriela Firea a declarat duminică, la Parlament, că premierul Sorin Grindeanu îşi încurajează „cei doi, trei colegi pucişti” să rămână alături de el şi să nu voteze moţiunea de cenzură, în loc să demisioneze, în condiţiile în care va trebui să răspundă pentru faptele imorale şi ilegale pe care le-a întreprins în ultimele zile.

„Domnul Grindeanu poate să spună orice. Eu vă spun realitatea pentru că am participat în calitate de vicepreşedinte la nivel naţional şi preşedinte a două organizaţii importante Bucureşti şi Ilfov la toate aceste întâlniri. Dumnealui, normal, îşi încurajează cei doi, trei colegi pucişti să rămână lângă el şi în aceste zile, în loc să renunţe, văzând că va trebui să răspundă pentru faptele imorale şi ilegale pe care le-a făcut în aceste zile”, a afirmat Gabriela Firea, la remarca presei care i-a spus că Sorin Grindeanu a convins 15 parlamentari PSD să nu voteze moţiunea de cenzură.

Primarul Capitalei a mai spus că „parlamentarii care nu au semnat textul moţiunii de cenzură lipsesc din ţară, au vorbit cu domnul preşedinte şi au afirmat că vor veni miercuri să semneze moţiunea de cenzură”.

Întrebată dacă Comitetul Executiv Naţional care a susţinut Guvernul Grindeanu este responsabil pentru această situaţie, Gabriela Firea a afirmat că au existat colegi care au fost sceptici cu propunerea lui Liviu Dragnea ca Sorin Grindeanu să fie premier.

„În faţa CEx-ului la acel moment a venit domnul preşedinte Dragnea cu Sorin Grindeanu. (…) Domnul Dragnea ne-a rugat foarte mult să îl susţinem pe domnul Sorin Grindeanu, în sală erau colegi de-ai noştri destul de sceptici în legătură cu această propunere. Ne-am gândit că dacă domnul Dragnea îl susţine atât de mult pe Sorin Grindeanu, sigur are toate motivele”, a răspuns vicepreşedintele PSD.

Chestionată în continuare dacă Liviu Dragnea este responsabil, Firea a precizat că liderul PSD a fost de bună-credinţă. „Dumnealui a fost de bună-credinţă şi nu avem de ce să ne îndoim de această bună-credinţă, dar tot la acea şedinţă s-a spus de către domnul preşedinte Dragnea şi s-a subliniat de Sorin Grindeanu că la jumătate de an se va face o analiză a calendarului de implementare a programului de guvernare şi nimeni nu a avut nimic de obiectat, urmând ca după acea evaluare să se ia măsurile politice şi administrative necesare”, a arătat Gabriela Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-18Parerea ta...

PIF
18 Iun 2017

Mai taci vuvuzea !!!!!
FIREA FELATIA DE ILFOV
18 Iun 2017

borfatura Varanului in fiecare zi se vopseste in alta culoare,dar degeaba...duhoarea de canapelista nu iese cu vopsea
ANONIMUS
19 Iun 2017

Primarita ar trebui sa isi revada faptele ei din primarie cat de legale sunt sau nu. Ea este porta voce a lui Dragnea. Bucurestiul arata neingrijit, cu gunoaie la fiecare stalp, cu strazi din sectorul 2 si Centru desfundate si ne da lectii de guvernare. Din pacate confunda Capitala cu Voluntari-ul condus de Pandele. De Rusalii in Parcul Tei, alaturi de targul de produse trona si autoutilitara TV Antenea 3. Merge mana in mana cu primarii de sectoare care sunt ai PSD si aranjamentele financiare tot asa se fac. Banii primariei ii foloseste prin firme care cotizeaza la PSD si vrea bani de investitii de la ministere, care cica nu o sustin in invarteli.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Tare-n gură, moale-n fapte Ageră la replici, Firea nu suportă să fie criticată nici când face totul anapoda. După 80 de zile de administraţie, ea pierde din imagine din cauza infatuării. Are replici pe care le recită când este întrebată. Veşnic aceleaşi, pe orice temă şi mereu neconvingătoare. Din câte promisiuni a făcut, nu a realizat nimic
20 Sep 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray