2019-07-19 05:29

Firea îi ia APĂRAREA lui Dragnea după apariția MESAJELOR Comunicatorilor PSD

 |  23:28
Firea îi ia APĂRAREA lui Dragnea după apariția MESAJELOR Comunicatorilor PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus, vineri, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca "asa-zisele" capturi ale conversatiilor dintre liderii PSD pe WhatsApp, din timpul Ordonantei 13, care au fost publicate de Rise Project, reprezinta o noua incercare de discreditare a partidului si mai ales a sefului PSD. Totodata, aceasta a spus ca, oricum, discutiile prezentate nu difera de atitudinea publica a social-democratilor din perioada protestelor.

Gabriela Firea a declarat ca "nu se poate confirma autenticitatea ori veridicitatea" asa-ziselor capturi si ca "nu s-au facut acolo niciun fel de declaratii care sa demonsteze ca una spunem intre noi si alta facem", iar "asa-zisele capturi prezinta aspecte derizorii" si ca nu nimeni nu a spus nimic din ce nu s-ar fi afirmat si public. De asemenea, potrivit acesteia, publicarea unor asemenea franturi de conversatie nu ar fi decat o parte a unei campanii de discreditare.  "Mi se pare, dincolo de discutiile de aseara, ca este un nou atac, chiar murdar, vehement, la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Practic, nu mai stiu ce sa-i inventeze domnului Dragnea", a spus Firea.  Cat priveste persoana sau persoanele care ar fi putut face publice capturile, social-democrata a spus "posibil din colegii care s-au desprins de langa noi, care cred ca au facut capturi pe sarite, cu scopul de a denigra". Rise Project a dezvaluit cum s-a mobilizat PSD-ul pe WhatsApp in perioada OUG13, pentru a organiza un "miting pentru apararea Romaniei", dar si cum presedintele partidului, Liviu Drgnea, ii urmarea pe "dizidenti" pe Facebook. Totodata, Rise Projectscrie si despre afacerile din partid, care leaga oamenii din interior. 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-02Parerea ta...

MINCIUNI
03 Iun 2017

FIREA-i a dracului de prefacuta ne-am saturat de fite de doi bani
ANONIM
04 Iun 2017

Ciociolino , chilotareaso tu cu marineleu TAU putei pune de un bordel altceva faceti pe dos .Poate vin vremuri normale si ve-ti face bordelul in penitenciare sau la Canalul DUNARE- BUCURESTI.
KIS ZOLTAN
04 Iun 2017

Este ceva normal ca javra nenorocita de Firea sa fie alaturi de infractorul condamnat Liviu Dragnea.Cine se aseamana se aduna!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray