2019-12-07 14:26

Firea îi plânge de milă lui Dragnea: ”E persoana cea mai îndreptățită să fie premier”

 |  22:59
Firea îi plânge de milă lui Dragnea: ”E persoana cea mai îndreptățită să fie premier”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu renunță la ideea ca Liviu Dragnea să fie premier. Ea spune că, în cele din urmă, Dragnea va ajunge la Palatul Victoria. Asta deși Gabriela Firea nu și-a ascuns bucuria, miercuri, în fața colegilor de serviciu pentru faptul că România va avea o femeie premier.

"Îmi doresc şi cred că Liviu Dragnea va putea să ajungă în aceşti patru ani să ajungă premier. Am sperat până în ultima clipă şi încă mai sper că persoana cea mai îndreptăţită să fie premier este Liviu Dragnea. Persoana cea mai îndreptăţită să fie premier este Liviu Dragnea. Are votul românilor, are credibilitatea. Din cauza unei condamnări nedrepte şi a unei legi neconstituţionale nu a putut să se propună. Suntem trişti, dar nu dezamăgim. Am sperat cu toţii şi este legitim în continuare să fie Liviu Dragnea.

Nu voi înceta să cred că Liviu Dragnea va ajunge prim ministru. Domnul Dragnea nu voia să forţeze o schimbare de lege în acest moment. Nu renunţăm la acest proiect cu Liviu Dragnea premier. Sper ca acea lege să devină neconstituţională. ", a spus Firea la emisiunea lui Mihai Gâdea, Sinteza Zilei.

Firea e convinsă că propunerea Sevil Shhaideh va fi una pe placul lui Iohannis care nu o va refuza. "Domnia sa oricum va coordona programul de guvernare. La Palatul Victoria va merge doamna Sevil Shhaideh. Klaus Iohannis nu are de ce să o refuze. Cred că propunerea preşedintelui Dragnea i-a plăcut lui Klaus Iohannis. Uşor surprins, dar încântat de propunere.Doamna Shhaideh vine prima la muncă şi pleacă ultima. Am găsit-o de multe ori noaptea la birou", a mai spus Firea la Antena 3.

Primarul Capitalei crede că Liviu Dragnea poate ajunge chiar preşedintele României, dar până atunci acesta va ajunge la Palatul Victoria în 2017. "Nu credeţi că ar fi un preşedinte foarte bun pentru ROmânia? Eu cred că va fi un preşedinte foarte bun domnul Liviu Dragnea. Nu mai e mult până în 2019. Îmi doresc ca Liviu Dragnea să ajungă premier anul viitor, nu vreau să precizez luna. ", a încheiat Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-21Parerea ta...

ION
21 Dec 2016

Iată, vorbește Trompeta. Liniște! Daca sunteți trepanati, atunci ați uitat sloganele PSD la alegerile prezidențiale de acum doi ani. Daca nu, va amintiți cu siguranța ceea ce spunea PSD prin gura Trompetei (era purtător de cuvânt): ca președintele ar trebui sa fie roman, ca ar trebui sa fie ortodox, ca ar trebui sa fie om complet, adică sa aibă copii etc. Va amintiți, nu? Unde sunt toate acestea acum? Iarăși PSD întoarce retorica politica in funcție de interesul sau? Nu am o problema cu etnia doamnei, nici cu religia. Doar ca PSD este inconsecvent si fariseu, ca de obicei.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray