2019-10-22 09:20

FIREA îl acuză pe GRINDEANU că și-a găsit un „alt spate” politic. Ce ar răspunde dacă i s-ar propune să devină PREMIER

 |  10:38
FIREA îl acuză pe GRINDEANU că și-a găsit un „alt spate” politic. Ce ar răspunde dacă i s-ar propune să devină PREMIER

Primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă seară, că premierul Sorin Grindeanu are, probabil, asigurat "alt spate", punctând că, la un moment dat, primul ministru "nu a mai considerat util spatele politic" asigurat de PSD.

"Este vorba de o percepție a mea sau de o sumă de senzații pe care ni le lasă la vedere, să spunem, prestația premierului, că, la început, a înțeles rolul său, anume că reprezintă o funcție numită (...) și a înțeles că trebuie să existe o relație puternică cu conducerea partidului (...) pentru a aplica programul de guvernare ad literam. Ulterior, cred că a fost un moment, un declic, în care nu a mai simțit această nevoie. Probabil că a umplut golul lăsat de absența, în consultarea sa, cu domnii Dragnea și Tăriceanu, cu altceva. Rămâne să aflăm ce este acel altceva. Noi îi asiguram (...) spatele. În momentul în care domnia sa nu a mai considerat util spatele politic, înseamnă că are un alt spate, poate", a spus Gabriela Firea la România TV, potrivit Agerpres.

Întrebată dacă președintele Iohannis este acest "spate", Gabriela Firea a spus că ar fi păcat ca premierul Sorin Grindeanu să considere mai util sfatul altcuiva decât al celor din partidul său.

Referindu-se la o eventuală schimbare a premierului, Gabriela Firea a spus că cel vizat n-ar trebui să caute sprijin în altă parte pentru a rămâne în funcție, ci trebuie să accepte decizia celor care l-au pus în respectiva funcție.

”Mi-aș dori o FEMEIE prim-ministru!”

Primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, a declarat, sâmbătă seară, că nu se pune în discuție candidatura sa la prezidențiale și nici aceea de a prelua Guvernul, dar că și-ar dori ca o femeie să devină premier, fără să o nominalizeze.

"Din punct de vedere personal, și nu e o declarație politică, eu mi-aș dori să fie tot o doamnă, o femeie prim-ministru; am mare încredere în capacitatea femeilor de muncă, în loialitatea lor, în modul în care știu să se organizeze și în pragmatismul lor. (...) Femeie care e din actualul guvern sau dintre parlamentarii noștri. Mi-aș dori", a spus Gabriela Firea, la România TV.

Întrebată cum s-ar descurca în funcția de prim-ministru, Gabriela Firea a spus că nu și-a pus această problemă și că nu se pune problema nici de a candida la prezidențiale, pentru că trebuie să-și ducă la capăt mandatul de primar al Bucureștiului.

"Nu mi-am pus această întrebare. (...) Am un legământ, angajament față de bucureșteni. Nici în ceea ce privește prezidențialele, nici în ceea ce privește preluarea unui mandat de premier nu se pune în discuție, sub nicio formă", a spus Firea.

Răspunzând întrebărilor, ea a subliniat că nu i se va propune funcția de premier.

"Nu mi se va propune, tocmai pentru că și domnul Liviu Dragnea își dorește ca eu să duc la bun sfârșit mandatul și proiectele pentru Capitală. Dar, și dacă mergem pe ipoteza dvs, că mi s-ar propune, nu voi accepta; avem foarte mulți colegi capabili, profesioniști, onești, care pot să ocupe această funcție de prim ministru", a menționat primarul Bucureștiului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-11Parerea ta...

ANONIM
11 Iun 2017

TIE CIOCILINO SPURCATA ITI PLACE CU MULTI SI IN TOATE POZITIILE DE CE O CRITICI PE CEA PE LA SPATE................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray