2020-02-29 03:12

Firea își invită foștii colegi din ProRomânia să se ÎNTOARCĂ în PSD

 |  16:16
Firea își invită foștii colegi din ProRomânia să se ÎNTOARCĂ în PSD

Gabriela Firea a declarat marți că își dorește ca foștii membri ai PSD care au plecat la Pro România să se întoarcă în PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea și le-a făcut acestora și o invitație în acest sens.

Întrebată dacă își dorește ca cei care au semnat scrisoarea împotriva lui Liviu Dragnea anul trecut să revină în PSD, Gabriela Firea a spus: „Categoric da, le fac o invitaţie personală, prietenească, pentru că CEx-ul este cel care va decide până la urmă şi reînscrierea şi rechemarea colegilor noştri în PSD aşa este normal. Marian Neacşu este un om extrem de valoros, a fost unul dintre cei mai buni secretari generali, pe timpul domniei sale partidul a fost unit şi nu dezbinat şi a fost bine reprezentat. La fel şi domnul Mocioalcă, domnul Ţuţuianu şi ceilalţi colegi din partid care au avut de suferit de pe urma faptului că au semnat acea scrisoare”.

„Dacă nu se va decide ca aceşti colegi să se întoarcă în PSD atunci să se stabilească o alianţă între PSD și Pro România. E o dorinţă a mea nediscutată cu ceilalţi colegi din CEx. E normal să existe nişte întâlniri şi să se stabilească o strategie. Nu vreau să o iau eu înaintea deciziei lor, eu îmi exprim o decizie personală”, a mai declarat Firea, întrebată dacă ar fi posibilă o colaborare între PSD şi cei de la Pro România. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

BANI FARA NUMAR
29 Mai 2019

TE PIS PE LIMBA LATA . SA INRUDIT CU TOTI PRIMARI DE SECTOR , CI PRIMARI DIN COMUNE DIN JURUL BUCURESTIULUI , INCUSCRIT CU GENERALI , OAMENI DE AFACERI , ARABOI , TURCI , FIRME CAPUSE PRIMARI , TIGANI SI ALTE GASTI MAFIOTE . BA PROSTILOR ATITA FURA DE NU PUTERI VOI CARA . ATITA TIMP CIT TOATE ACHIZIITILE PUBLICE ALE PRIMARIILOR NU SINT TRECUTE CA ACHIZITI PUBLICE SI TRECUTE PE INTERNET , CU VALOAREA LOR REALA . TREC LUCRARI SI ACHIZITI DE 10 ORI MAI MARI . PRAFUL SE ALEGE DE BUGETELE PRIMARIILOR SI TARII . SAC FARA FUND .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine