2020-04-09 04:34

FIREA, la Convenția anuală a partidului lui PONTA: „Ne dorim o alianță între PSD și PRO România pentru alegerile locale!”

 |  13:19
FIREA, la Convenția anuală a partidului lui PONTA: „Ne dorim o alianță între PSD și PRO România pentru alegerile locale!”

O alianţă între PSD şi PRO România la alegerile locale ar fi "de bun augur", susţine primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, preşedintele PSD Bucureşti.

„Noi ne dorim, înţeleg că şi PRO România îşi doreşte (o alianţă - n.r.). Vom discuta şi detaliile tehnice şi cred că este de bun augur o astfel de alianţă. Dacă nu se va putea realiza la nivel naţional este utilă chiar şi la nivelul marilor municipii, oricum Bucureştiul îşi doreşte o astfel de alianţă (...) Este o alianţă în interesul cetăţenilor din municipiul Bucureşti care au simţit beneficiile unei guvernări bune, o guvernare condusă de Victor Ponta şi un primar general care a fost prea puţin susţinut de guverne, aşa cum sunt eu. Mi-aş fi dorit ca Primăria Capitalei să beneficieze de aceaşi susţinere, cât a beneficiat Primăria pe timpul premierului Victor Ponta", a declarat Gabriela Firea, duminică, la Convenţia anuală a Pro România, unde participă în calitate de invitat, informează Agerpres.

Aceasta a precizat că prezenţa sa la eveniment reprezintă „un gest de civilizaţie, de colegialitate, chiar şi de prietenie".

„Ne leagă foarte multe lucruri, spun eu că mai multe decât ne despart. Şi cred că împreună am făcut lucruri bune atunci când Victor Ponta era prim-ministru, lucruri care s-au reverberat pozitiv asupra vieţii bucureştenilor. (...) Cred că împreună ne putem uni forţele atât pentru Bucureşti, cât şi pentru România", a menţionat Gabriela Firea.

La Convenţia anuală a PRO România mai participă pe lângă liderii formaţiunii, liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, şi Mircea Diaconu, fost candidat independent la prezidenţiale, susţinut de această formaţiune.

În cadrul reuniunii, unde sunt prezenţi peste o mie de delegaţi ai PRO România, va fi lansat şi un manifest politic al partidului prin care se propun o serie de "măsuri prioritare pentru România în perioada 2020-2024". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-16Parerea ta...

CETATEAN
16 Feb 2020

A inprumutat , gajat , amanetat , tot ce se putea , din tot Bucurestiul . A facut firme fantoma capuse , pe bani si bugetul capitalei . Sa vedem rezultatul controlului financiar . Se da bolnava , cind va fii incoltita de anchete
CIUMA ROSIE
16 Feb 2020

are un consilier-vibrator intre picioare legat online la facebook direct cu printul de Monaco care tine telecomanda in gura.La un moment dat Fierea are orgasm pentru ca printul se spala pe dinti.Dupa aia drept multumire i-a facut o statuie in parcul Circului .Dar firma de vibratoare este actionar majoritar la banca lui pandele din Grecia unde au cumparat toata insula din furaciuni cu primariile niste pesedisti tovarasi de ciordeala
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine