2020-05-31 13:46

FIREA nu exclude o candidatură la PREZIDENȚIALE: „Voi comunica intențiile mele săptămâna viitoare…”. Primarul Capitalei spune că nu e de acord ca PSD să arunce un „iepure” în cursă

 |  20:40
FIREA nu exclude o candidatură la PREZIDENȚIALE: „Voi comunica intențiile mele săptămâna viitoare…”. Primarul Capitalei spune că nu e de acord ca PSD să arunce un „iepure” în cursă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirmă că va sprijini PSD în campania pentru alegerile prezidenţiale, dar nu ar fi de acord ca social-democraţii să desemneze un candidat fără şanse.

„Eu nu am fost certată cu pesediştii sau cu PSD-ul (...). Sunt membru PSD, chiar dacă am fost dată afară la un moment dat din toate funcţiile politice. Sunt membru PSD şi îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidenţiale, pe care îl voi susţine din tot sufletul. Sub nicio formă nu aş fi de acord ca PSD să arunce un 'iepure' în cursa prezidenţială sau un candidat fără şanse, care să facă uşoară lupta candidaţilor de pe dreapta", a declarat Gabriela Firea, joi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, informează Agerpres.

Întrebată dacă intenţionează să-şi anunţe candidatura la alegerile prezidenţiale, Firea a răspuns: „Nu aş vrea să anticipez, doar vă spun că voi face aceste clarificări săptămâna viitoare".

„Săptămâna viitoare îmi reiau activitatea, atât la primărie, cât şi activitatea politică, şi voi organiza o întâlnire cu presa (...) şi voi comunica intenţiile mele pe toate palierele, atât politic, cât şi administrativ", a precizat primarul general al Capitalei. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-11Parerea ta...

HIBERNARE
11 Iul 2019

„Valorezi atât cât te apreciezi.” Gabrielo !
LIMBA LATA
11 Iul 2019

Caprina Limba lata latrina 3 voiculescu , sa facut rude cu toti primari din Metropola Bucuresti , plus cele 22 firme fantoma si angajati din primarii , chinezi , araboi si tigani , din angrourii . . Si se da bolnava , cind este vorba de raspundere . A blocat tot Bucurestiul si sa operat in cur . Ba neghiobilor plebe nu puteti voi duce , cit putem fura noi primari .
IORDACHE EMILIAN
12 Iul 2019

va doresc sa castigati din primul tur DOAMNA !!!!!!
BOBY
12 Iul 2019

MULT SUCCES, DOAMNE AJUTA!!!!! SA SCAPAM DE ....JONI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine