2019-12-05 21:18

Firea nu se LASĂ. Dragnea merge pe principiul: ”Eu te-am făcut, eu te OMOR”

 |  22:37
Firea nu se LASĂ. Dragnea merge pe principiul: ”Eu te-am făcut, eu te OMOR”

Gabriela Firea continuă războiul de la distanță cu Liviu Dragnea. După ce i-a reproșat că pune piedici marilor proiecte ale Capitalei, Firea consideră că nu e normal ca șeful PSD să submineze autoritatea tuturor pentru a ieși el la lumină.

”Pot sa va spun ce simt, simt ca merge pe principiul eu te-am facut eu te omor, la toate rugamintile mele, dumnealui ne reproseaza ca avem un punct de vedere, am luptat si noi nu am stat in casa. Inclusiv in urma afirmatiilor mele, in loc sa ma cheme sa discutam sa vedem ce se poate imbunatati, a spus acelasi lucru, e multumirea lui Firea, de ce nu sprijinim sa indeplinim ce am promis, nu e normal ca noi sa ne acceptam ca pe un destin implinit toata viziunea lui Dragnea despre administratie si politica.

Nu m-a aparat nimeni, nu a fost o coincidenta ci dinainte s-a dorit, s-a creat o strategie ca eu sa decontez politic.

Numai Dumnezeu stie daca voi supravietui, sa vedem ce se va intampla saptamana viitoare, am spus numai adevarul, tot ce s-a intamplat nu a fost numai o inventie, am observat anumite aspecte, dar am si primit informatii ca asa se va intampla si reactia mea nu a fost bazata pe emotie, am gandit foarte mult pt ca s-a umplut paharul si am simtit ca relatia va merge din rau in mai rau, eu pot sa fiu sau nu, dar e vb de 3 mil de bucuresteni care sufera pt ca Dragnea nu accepta ca vreun politician sa aiba succes in administratie sau in politica.

E un repros si i-am mai spus voalat ca nu e normal sa conditioneze pe principiul sa nu creasca iarba sub pom, un lider si un manager trebuie sa cladeasca echipe, sa ridice nivelul de performanta si sa nu submineze autoritatea tuturor pt a iesi domnia sa la lumina” a declarat Gabriela Firea la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-09Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Sep 2018

pai ce a facut cu porcii trimisi la AUSCHWITZ o sa faca si cu pesedeaua...va trimite pe toti la puscarie ca sa scape el..ha ha ha
ANONIM
09 Sep 2018

MAFIOTULE DE TELEORMAN , NU MAI AI MULT PINA TE ARESTEAZA . AI PACALIT MULT JUSTITIA SI TARA , CU VILCOV DE MINA . DUTE LA VERISOARE CU EL .
CIRCUL DIN MAFIA PSD.
09 Sep 2018

Pupincuristii din jurul borfasului draknea o vor mazili pe firea. Chiar si haznaua 3 urat mirositoare este platita tot de draknea , cu toate relatiile lui firea acolo. Baza ptr draknea sunt televiziunile . El stie ca daca le pierde misiunea lui s-a incheiat. Acolo se baga bani cu sacul . Propaganda conteaza pentru acest impostor bolsevic (draknea).
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray