2020-07-11 17:17

Firea, prima reacție după DEMITEREA lui Cercel: "Nu putem îngropa securea războiului politic dement măcar cât suferă toată țara?"

 |  17:22
Firea, prima reacție după DEMITEREA lui Cercel: "Nu putem îngropa securea războiului politic dement măcar cât suferă toată țara?"

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat la demiterea medicului Adrian Streinu-Cercel de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sănătății si spune că e vorba de o situație fără logică, bazata pe razbunare si razboi politic.

"Prin razbunare nu se va inventa vaccinul anti-covid! Si nici nu se va limita raspandirea virusului. Intr-o vreme in care toti specialistii trebuie sa fie ascultati si sustinuti (nu avem asa multi!), ne rafuim cu ei si ii ducem in malaxorul politic. Suntem normali (la cap)? Nu putem ingropa securea razboiului politic dement macar cat sufera toata tara, toata planeta?

Si, in fond, cu ce a gresit? S-a dovedit a fi o minciuna confectionata cea despre carantinarea tuturor persoanelor de peste 65 de ani la hotel. Documentul din februarie se referea la seniorii care nu au familie si prieteni care sa-i aprovizioneze cu medicamente si alimente.

Iar in privinta proiectului privind testarea pe scara larga a ceratenilor, unde e vina? Toate tarile aplica, deja, astfel de solutii medicale. Sunt utile, necesare, chiar vitale. As fi iesit in apararea oricarui medic nedreptatit. Sunt curioasa cati vor reactiona la aceasta situatie fara nicio logica", a scris Firea pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-23Parerea ta...

CETATEAN
24 Apr 2020

Unde caza 3 . 5 milioane de virsnici ? Iar infectia virusului era precum la caminele de batrini . Infectia era si mai mare intr un hotel , la inghesuiala . Cine facea curat in fiecare zi . Unde se duceau atunci , pacienti ? Si cum mincau in camere fiecare ? Nu mai vorbim de oameni cu dizabilitati , sau infirmi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz