2019-07-24 10:05

Firea, REACȚIE DURĂ despre numirea lui Andronescu la Ministerul Educaţiei: Poate soluţia este să nu mai fim critici primind o funcţie

 |  15:11
Firea, REACȚIE DURĂ despre numirea lui Andronescu la Ministerul Educaţiei: Poate soluţia este să nu mai fim critici primind o funcţie

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat marţi, despre propunerea Ecaterinei Andronescu la Ministerul Educaţiei, după ce aceasta l-a criticat pe liderul formaţiunii, că poate „soluţia” este „să fim la un moment dat critici, pe urmă să nu mai fim critici primind o funcţie”.

„Am fost întru totul de acord (cu propunerea Ecaterinei Andronescu în funcţia de ministru al Educaţiei - n.r.) pentru că de fapt este propunerea organizaţiei de Bucureşti de acum câteva luni. Mă bucur că propunerea noastră se materializează şi îi doresc mult succes dnei Andronescu”, a afirmat marţi, la Parlament, vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, după şedinţa BPN al PSD.

Întrebată cum a ajuns Andronescu să fie reevaluată după ce a criticat-o atât pe ea cât şi pe preşedintele PSD Liviu Dragnea, Firea a spus că poate aceasta este „soluţia”.

„Eu nu judec oamenii după felul în care mă atacă într-un anumit moment. Încerc să-mi păstrez un echilibru într-o mare de instabilitate. Eu nu pot să-mi schimb părarea faţă de o persoană doar pentru că la un talk-show a făcut anumite afirmaţii”, a spus edilul general al Capitalei.

Legat de criticile lui Andronescu la adresa lui Dragnea, Firea a adăugat: „Ei, poate aceasta este soluţia, să fim la un moment dat critici, pe urmă să nu mai fim critici primind o funcţie. Nu vreau să fac astfel de comentarii. Am votat propunerea premierului, o felicit şi o voi susţine, e foarte important să avem un profesionist în fruntea ministerului Educaţiei”.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că va transmite marţi la Cotroceni propunerile pentru ministerul Educaţiei, în persoana Ecaterinei Andronescu şi George Ciamba, pentru funcţia de ministru delegat al Fondurilor Europene, după ce aceste propuneri au fost validate în şedinţa BPN PSD.

„Am venit cu propunerle pentru că avem nevoie de oameni cu experienţă. Două portofolii importante şi acest lucru face ca aceste portofolii să fie conduse de oameni care să aducă plus valoare", a declarat Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-13Parerea ta...

ANONIM
13 Noi 2018

Abramburica a fost CUMPARATA DE PORKARUL PUSCARIAS draknea pe bani publici si functie. Huuuuu... gunoaie bolsevice.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray