2019-08-19 04:55

Firea, reacție publică după REFERENDUM: ”Poporul are mereu dreptate”

 |  17:31
Firea, reacție publică după REFERENDUM: ”Poporul are mereu dreptate”

Poporul are mereu dreptate, susţine primarul Capitalei, Gabriela Firea, comentând rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie, care nu a fost validat din cauza prezenţei scăzute la vot. Firea a spus, fără însă să dea detalii, că va fi realizată o analiză în Comitetul Executiv al PSD, în urma căreia se vor lua măsuri, scrie News.ro.

"Sunt primar general şi aş vrea să vorbesc mai mult despre proiectele Capitalei. Cred că toţi bucureştenii aşteaptă de la mine în special declaraţii şi implicare în domeniul adminsitrativ. Mă implic mai mult politic atunci când politica afectează administraţia. Mă bucur că şi astăzi s-a vorbit despre tăcere. Tăcerea, în anumite momente, poate fi vinovată. Şi nu vreau să mă facă vinovată de tăcere. Vom realiza o analiză în cadrul forului statutar cel mai înalt (cu privire la rezultatul referendumului n.r.), adică în Comitetul Executiv. Îmi voi spune şi eu punctul de vedere, ca şi ceilaţi colegi. Cu siguranţă se vor trage nişte concluzii şi se vor lua nişte măsuri”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Întrebată de jurnalişti dacă vede rezultatul votului drept un eşec, aşa cum a afirmat Codrin Ştefănescu, Firea nu a vrut să răspundă, precizând că îşi va prezenta întâi punctul de vedere în şedinţa CEx al PSD. Ea a sublinat că "poporul are întotdeauna dreptate”.

Înrebată, de asemenea, dacă românii au devenit mai toleranţi, edilul a spus că da şi consideră că oamenii ar trebui fie mai civilizaţi, să nu se întoarcă cu 20-30 de ani.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunţase cu câteva zile înainte că va vota „DA” la referendum. Întrebată marţi unde a votat, ea a răspuns: "La o secţie de votare".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-09

In legatura cu acest articol...

Iohannis, prima REACȚIE după eșecul REFERENDUMULUI. Președintele vorbește despre URĂ și DEZBINARE
Parerea ta...

EUCUCINEVOTEZ
11 Oct 2018

Mai fii rea, cocoana, nu te lasa de intrigarii … "poporul nu greseste" si la viitoarele alegeri vei colecta 0,00 % voturi, indifferent unde vei avea nerusinarea sa "catidezi" !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray