2019-10-23 03:48

Firea s-a HOTĂRÂT: Va CANDIDA pentru un post important în PSD

 |  20:50
Firea s-a HOTĂRÂT: Va CANDIDA pentru un post important în PSD

Primarul Capitalei Gabriela Firea a spus vineri că va candida pentru un post de vicepreşedinte al PSD dacă Organizaţia Femeilor Social Democrate o va recomanda. Întrebată dacă o interesează şi o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale, Firea a negat, spunând că îşi doreşte să continue proiectele începute la Primăria Capitalei.

„Nu mă ocup cu revoluţia în partid. Dacă colegele mele de la organizaţia de femei - pentru că doamnele sunt de obicei recomandate de organizaţia de femei şi intră pe norma internă de partid în Biroul Permanent Naţional - dacă mă vor recomanda, le voi mulţumi şi voi candida pentru un post de vicepreşedinte al PSD. Mi-aş dori nu atât pentru funcţia în sine, ci pentru faptul că Bucueştiul ar trebui să aibă un reprezentant în Biroul Permanent, mai ales că în Bucureşti avem foarte multe probleme”, a declarat vineri Gabriela Firea, citată de News.ro.

Întrebată dacă va candida la alegerile prezidenţiale, edilul a negat şi a spus că îşi doreşte să ducă la final proiectele începute la primărie.

„Nu voi candida la preşedinţie. Îmi doresc foarte mult să duc la bun sfârşit proiectele de la Primăria Capitalei”, a spus Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-02Parerea ta...

BOLSEVICA
03 Mar 2018

Este innebunita dupa functii si mediatizare acest gunoi bolsevic.
ANONIM
04 Mar 2018

Surse politice au relatat pentru un site pesedist afiliat mai nou grupării Firea-Pandele(știripesurse) despre „o întâlnire de taină la munte în acest week-end între președintele PSD, Liviu Dragnea și Vasile Dâncu, fost vicepremier în Guvernul Cioloș și George Maior, fostul director al SRI și actual ambasador al României în Statele Unite ale Americii. Întâlnirea ar fi avut loc într-una din stațiunile de pe Valea Prahovei.” Undeva pe un varf de munte se inalta pe trei nivele o vila cu 11 camere, teresa si balcoane de pe care se poate vedea excelent partia de schi din Busteni. Este o casa de vacanta detinuta de o firma care are ca actionari oameni din anturajul Tel Drum .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray