2020-02-18 21:39

Firea sare la ATAC împotriva lui Iohannis: ”Cine ridică SABIA, de sabie va pieri”

 |  17:34
Firea sare la ATAC împotriva lui Iohannis: ”Cine ridică SABIA, de sabie va pieri”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a comentat joi afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis, care a spus că îşi menţine solicitarea ca premierul Viorica Dăncilă să îşi dea demisia, amintind o zicală care spune „cine ridică sabia, de sabie va pieri”.

„Suntem într-o situaţie politică extrem de tensionantă, sunt convinsă că, dacă situaţia va genera, prima victimă va fi Capitala. În ultimele luni de zile, în timpul mandatului doamnei Viorica Dăncilă, proiectele Capitalei care necesitau intervenţie guvernamentală au fost rezolvate. Pentru Capitală şi mai multe oraşe, actuala guvernare a fost de bun augur. Pentru noi, ultimele luni au fost fructuoase. Pentru bucureşteni, a însemnat doar fapte bune. Poate nu întâmplător azi avem parte de o sincronizare, o concidenţă. O nouă cerere de demisie a premierului din partea preşedintelui şi simultan o plângere penală din partea liderului PNL (Ludovic Orban, n.r.)”, a declarat Firea.

Primarul Capitalei a spus că, „atunci când propriul interes primează, nu mai este important niciun principiu şi nici măcar Constituţia”.

Edilul a adăugat că nu va înceta să arate cine sunt vinovaţii, pe care „trebuie să-i cunoască întreaga ţară”.

„Ştiţi că românul este înţelept şi spune de obicei <>”, a conchis Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-17Parerea ta...

LEVST.
17 Mai 2018

Chiar daca este spus metaphoric, iohanis(desigur daca nu este las si tampitzel, ca deobicei) , O POATE ACTIONA IN JUDECATA PE ACEASTA FIERE, PENTRU AMENINTARE SI INCITARE LA VIOLENTA...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
17 Mai 2018

ce sa ne mai facem...ciociolina ninja...se crede in filmele chinezesti idioata asta..Tzong-Ping de la Ilfov...vrea sa-l ameninte pe presedinte...vai de capul ei Totul este pe fondul umflarii balonului numit mafia psd-ista care o sa plesneasca cat de curand....lumea s-a saturat de ei
FREACA MENTA
17 Mai 2018

HA FA LIMBA LATA . AI FACUT O GRAMADA DE FIRME CAPUSE PE LINGA PRIMARIE
BOOYAKA
17 Mai 2018

Firea este o vai de mama ei !O caricatura blonda de primar
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine