2019-10-21 13:29

Firea sare la GÂTUL lui Dragnea: ”Este cea mai JOASĂ treaptă pe care poate ajunge liderul unui partid”

 |  19:59
Firea sare la GÂTUL lui Dragnea: ”Este cea mai JOASĂ treaptă pe care poate ajunge liderul unui partid”

Primarul general, Gabriela Firea, l-a atacat din nou pe Liviu Dragnea, după replica acestuia la scrisoarea apărută public. Gabriela Firea apreciază că reacția liderului PSD a fost dezamăgitoare și a vorbit din nou despre modul autoritar al acestuia de a conduce partidul.

”Nu avem niciun regret că s-a transmis public această declarație comună, chiar declarația domnului Dragnea de astăzi a fost una dezamăgitoare, ne acuză că suntem oamenii lui Iohannis, ai SRI-ului și ai SPP-ului.

Este cea mai joasă treaptă unde poate ajunge un lider de partid, refuzând dialogul cu proprii săi colegi de partid. M-a izolat practic, prin declarațiile făcute s-au pus tunurile pe mine, pentru a fi izolată, pentru a fi defăimată. Eu nu ceream nimic pentru mine personal, ceream să fim respectați. Încearcă să deturneze atenția, să ne linșeze.

Nu suntem doar trei, cei trei au fost desemnați să comunicăm publicului larg ce solicităm, sunt mult mai multe persoane care au semnat această declarație, unele chiar au început să aibă poziții publice. Sub nicio formă nu dorim destabilizarea PSD, nu dorim ca partidul să iasă slăbit. Am enumerat problemele, cât și soluțiile. Susținem continuarea guvernării, am respectat statutul solicitându-i domnului Dragnea să facă un pas în lateral, sub nicio formă nu vom fi de acord cu o moțiune de cenzură pentru căderea Guvernului (...)

Este obligatoriu și absolut normal ca noi să fim consultați. De aceea cred că acest document va trebui să fie citit, analizat, dezbătut în organizațiile județene, pentru a nu se spune că e vorba doar de un grupuscul de răzvrătiți care avem un interes personal. Domnul Dragnea nu s-a consultat cu nimeni cu privire la convocarea CEX-ului, imediat a transmis secretariatului general să trimită mesaje de convocare (...)

Și eu și alți colegi, cum ar fi Marian Neacșu, Paul Stănescu, împreună am crezut că tăcând sau iertând sau mergând mai departe o facem de dragul unității partidului, numai că lucrurile s-au acutizat. Ceea ce acum un an și jumătate erau episoade sporadice, acum s-au întețit, acum au devenit un mod de lucru. De asemenea ce este neplăcut este faptul că, din nefericire, domnul Dragnea ne spunea în față ceva și avea o anumită atitudine și imediat când ieșea pe ușă spunea cu totul altceva.

Acest mod de a nu avea verticalitate în conducerea politică, acel mod în care distrugi cariera unui coleg pentru că simți că are personal un plan în carieră, unii au fost scoși pentru că domnul Dragnea considera că apare prea des la televizor: își face imagine? vrea să îmi ia locul? Nu mi se pare normal, un președinte de partid trebuie să fie cel care aduce coeziune, solidaritate, crește lideri, suntem o formațiune politică și dialogul trebuie să fie la bază, nu pumnul în gură (...)

Știu ce se ascunde în spatele afirmațiilor batjocoritoare, dovedește că nu este interesat de dialog. Vreau să vă spun că sunt convins că domnul Dragnea nu a citit acel text (...) Faptul că dorește să ne jignească este doar o încercare disperată și nereușită să ne arunce într-o zonă în care el să apară pe un cal alb luptându-se cu balaurul. De câte ori l-ați văzut luptând pentru candidatul Victor Ponta în bătălia cu Klaus Iohannis?” a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Totodată, primarul general a afirmat că se așteaptă ca în viitorul apropiat să fie cerută excluderea din partid a sa și a celorlalți colegi implicați în războiul cu Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-19

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Ludovic Orban pune DIAGNOSTICUL PSD: ”Sunt toți o apă și-un pământ! Să plece toate MARIONETELE lui Dragnea”

Băsescu face HAZ DE NECAZ: ”PSD este cel mai mare focar de pestă porcină...”

Niculae Bădălău se alătură nemulțumiților din PSD: ”Avem un lider VULNERABIL”

Ponta îl DESFIINȚEAZĂ pe Dragnea: ”Nu l-am văzut niciodată atât de SPERIAT”
Parerea ta...

CAPDESULA CIUMAT ROSU
19 Sep 2018

in sfarsit se duce dracului flausatul...dati-i cu sare pe coada si scuipati in san dupa ce scapati de el
ANONIM
19 Sep 2018

Am avut o cofetarie care mergea destul de bine ,Aveam 14 angajati si ma gandeam sa dezvolt afacerea pana cand in 2016 mi s au gasit 5 lei nefacturati bani din bacsis si mi s a intocmit proces verbal fiind obligat sa platesc 20 de mii de lei amenda Am platit Am inchis firma ca nu mai puteam sa o redresez si am venit aici in Spania Acum fac afaceri de milioane si sunt bine mersi si multumit cu mine si familia meaMultumesc mult d nei keovesi ca m a ajutat sa ajung aici Fara ajutorul dat prin acea amenda eu eram sarac si acum in tara mea Ca mine mai am un coleg in GRENADa amendat cu 50 de mii de lei deoarece avea un angajat la seminegru si inca trei in Barcelona Toti ii multumim doamnei keovesi ca ne a expulzat
@CIUMA ROSIE PORCINA
19 Sep 2018

Spuneati ca lumea a fugit DIN ROMANIA PENTRU CA PSD UL I A FUGARIT FALS DOMNULE,, CIUMA ROSIE'' PSD UL A ADUS ACASA OAMENI PLECATI PE VREMEA CHIORULUI PSIHOPAT SI AL DOMNIEI CODRUTZEI LA DNA
@CIUMA ROSIE PORCINA
19 Sep 2018

Vad ca sunteti o specie de indivizi care il aparati pe Iohannis un hot si traficant de copiiNu stiu ce interese aveti ,probabil ca lucrezi la vreo banca pusa sa plateasca darile la statul Roman sau esti vreun turnator care ti ai bagat rivalii la puscarie ca erau mai buni ca tine Cert ca specii ca tine vesnic bolnave cu capul deranjeaza oamenii normali Cam 2 din o suta sunteti cocalari din acestia Va cunosc Voi va bateti nevestele si parintii Sunteti rai si lacomi la avutul altuia Va furati propriul frate ca sa aveti voi mai mult si nu aveti nici o rusine Va cunosc ,spune ca nu este asa !
@AM UITAT CONTINUAREA
20 Sep 2018

Si va fecundati soacrele.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray