2019-10-15 05:14

Firea, un nou ATAC DUR împotriva premierului Tudose: ”O să spun adevărul!”

 |  21:30
Firea, un nou ATAC DUR împotriva premierului Tudose: ”O să spun adevărul!”

Continuă războiul declarațiilor dure în interiorul PSD. Gabriela Firea, primarul Capitalei lansează un nou atac împotriva premierului Mihai Tudose, acuzându-l de diverse piedici pe care le pune, dar și de declarații ipocrite.

”Ceea ce s-a intamplat la sf sapt trecute sunt aspecte care ma intristeaza, am fost un soldat cat se poate de respectuos, nu am facut o declaratie neplacuta la adresa premierului desi as fi avut motive ca primar general. Am tacut jumatate de an,  dar faptul ca primul ministru a iesit public sa-mi faca observatie pt o actiune decisa la Primaria Capitalei desi nu avea drept legal si moral. Am hotarat sa reactionez sa spun adevarul, si sa dau explicatii publice, mi s-a parut nedrept ca-mi cerea in particular organizarea unor proiecte de regim urbana, montarea unopr statui, folosirea spatiului prin interiorul Pietei Victoria, iar in public mi-a dat replici cum ca nu este bine sa se organizeze un targ de Craciun, o atitudine ipocrita, nedreapta si trebuia sa primeasca o sanctiune, am respectat si statutul si nu am facut afirmatii negative la adresa premioerulu desi suntem in asteptare cu proiecte comune si ele nu inainteaza absolut deloc.

Eu sunt un om optimist si rabdator, mi-as dori sa recuperam intarzierele, l-am votat pe Tudose desi au fost colegi care s-au abtinut, i-am dat creditul, am crezut in dinamismul sau, rezolvarea arata asa cum v-am spus, dialog, cooperare, nu avem timp de dispute, nu as fi iesit public daca nu ma certa, dar cand am vazut ca imi spune particular ceva si publicului altceva am considerat ca trebuie sa ma apar” a declarat Gabriela Firea la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-04

In legatura cu acest articol...

Ce fost ministru PSD îl atacă pe premierul TUDOSE: „Soarta lui se va decide la partid...”

Premierul Tudose, GEST INCREDIBIL către Codrin Ștefănescu: I-a arătat LIMBA. ”A fost un gest DRĂGĂLAȘ”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray