2020-06-06 12:21

Firea, un nou atac: "Efectele adverse ale Vitaminei D(ragnea)"

 |  12:02
Firea, un nou atac: "Efectele adverse ale Vitaminei D(ragnea)"

Primarul general al Capitalei continuă "războiul" cu Liviu Dragnea, după ce l-a provocat pe liderul PSD la o confruntare televizată. Gabriela Firea îl acuză pe Dragnea că afectează investiţiile în transportul public din Bucureşti. Firea îi critică şi pe primarii de sector care au lăudat modul în care este construit bugetul pe 2019.

"In doi ani am achizitionat, cu toate piedicile abuzive cauzate de contestatiile neintemeiate, 400 de autobuze noi Euro 6. Anul acesta achizitionam 100 autobuze electrice, 400 autobuze hibride si GNC, 100 troleibuze si 100 tramvaie. Pentru absolut toti bucurestenii, din toate cele 6 sectoare ale Capitalei. Este profund nedemn ca unii primari de sectoare aplauda taierea bugetului Primariei Capitalei. Inseamna ca sunt de acord ca bucurestenii sa nu se poata bucura de conditii civilizate in transport, de modernizarea retelei imbatranite de termoficare, de dotarea celor 20 de spitale etc", scrie Firea pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-05Parerea ta...

ANONIM
05 Feb 2019

Este la fel ca atunci cand lichelele care l ling pe sas au iesit la Sibiu si au trecut pe la toate casele furate de Iohannis aplaudand Ce vrei mai mult de la niste lichele?Este la fel cum ai facut tu cand la indicatia sasului ai inceput sa ti denigrezi propriul partid Sunteti toti niste lichele
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine