2019-11-12 21:38

Fiul actorului Ion Caramitru s-a înscris în USR: Fac asta pentru bunicul meu omorât în închisorile comuniste şi pentru copiii mei

 |  10:44
Fiul actorului Ion Caramitru s-a înscris în USR: Fac asta pentru bunicul meu omorât în închisorile comuniste şi pentru copiii mei

Consultantul economist şi antreprenorul Andrei Caramitru, fiu al actorului Ion Caramitru, a anunţat că s-a înscris în partidul Uniunea Salvaţi România (USR) şi că va lucra la o variantă de program de guvernare.

"Am făcut asta ca să îmi respect promisiunea pe care am făcut-o public pe 10 august. Ca voi face totul ca să scăpăm de ciuma PSD şi că - la sfârşit - îi vom pedepsi. Şi vom reconstrui o ţara europeană. Fac asta pentru bunicul meu omorât în închisorile comuniste şi pentru copiii mei", a scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook.

Cu o experienţa de 20 ani în domeniul economic, Andrei Caramitru a fost partener senior al McKinsey la nivel global şi a fondat biroul lor din România. A condus sute de proiecte în peste 20 de ţări, a coordonat biroul din Bucureşti al McKinsey şi activitatea lor pe telecomunicaţii, media şi tehnologie la nivel european. A lucrat şi la banca de investiţii UBS în Elveţia şi Londra şi la Boston Consulting Group în Viena. În prezent este antreprenor - coordonează un fond de investiţii în IT fondat în Olanda.

Potrivit site-ului USR, Andrei Caramitru a devenit consilierul preşedintelui Dan Barna pe programul de guvernare al partidului.

"Andrei Caramitru se va implica în elaborarea programului de guvernare al USR şi va coordona o serie de policy brief-uri pe care USR le va publica lunar în perioada viitoare. Primul policy brief intitulat "USR repară după PSD" a fost lansat pe 17 ianuarie şi face o analiză a economiei după doi ani de guvernare PSD-ALDE", conform usr.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-22Parerea ta...

ANONIM
22 Ian 2019

Pote returneaza taicatu inapoi la statul Roman operele de arta furate Spunele copiilor tai si despre bunicul lor ce fel de poama este Bunicul tau a facut puscarie tot din aceasta cauza Nu era lasat la furat si atunci fiind foarte vocal ,a fost inchisStii ca usr ul in care te ai inscris este partid al SRIului Stii ca USReul tau ar vrea sa se inscrie in randul europenilor dar nu l primeste nimeni Succesuri!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray