2020-07-06 20:10

Florentin Pandele își MOTIVEAZĂ candidatura la prezidențiale: ”România va aruncată în HAOS”

 |  23:20
Florentin Pandele își MOTIVEAZĂ candidatura la prezidențiale: ”România va aruncată în HAOS”

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele își motivează decizia de a candida la prezidențiale. Soțul Gabrielei Firea consideră că trebuie făcut ceva înainte ca țara să fie aruncată în haos.

„E o decizie pe care am luat-o ieri (joi - n.red.). Probabil că puțini mă cred, dar cei care îmi sunt apropiați știu lucrul acesta.

Candidez pentru că vreau să îmi exprim public nemulțumirile pe care le am față de ceea ce se întâmplă în societatea românească. Eu nu pot prezenta aceste schimbări de pe poziția pe care o am, funcția de primar” a declarat Florentin Pandele la Antena 3.

Primarul orașului Voluntari a vorbit și despre momentul când a luat decizia de a candida la prezidențiale, precum și despre motivele pentru care o face.

”În urmă cu nu foarte mult timp am fost vizitați acasă de un vector de imagine însoțit de alte persoane. A venit cu o talanga a venit și cu șampon. A început să facă gălăgie. Eu nu eram acasă, era soacra mea și cu cei doi copii. Nu am făcut absolut nimic. În urmă cu vreo trei ani de zile eu am avut un incident cu un domn, poliția s-a prezentat imediat, s-a deschis un dosar penal imediat. Eu am văzut ceea ce s-a întâmplat acasă, copiii erau speriați am văzut imaginile pe postarea respectivului personaj(...).

Dacă nu facem nimic, România va fi aruncată în haos”, a mai declarat Florentin Pandele la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-31Parerea ta...

PUIE MANDELE
01 Iun 2019

DUPA JEGOSUL PLESOI(ANUS) , TOLOMACUL ASTA MAI LIPSEA DE PE LISTA CANDIDATILOR . SOV , SAU CIUMPALACUL BADEA NU CANDIDEAZA ?
PUIE MANDELE
01 Iun 2019

AM UITAT SA-L MENTIONEZ PE BOUL ABSOLUT AL POLITICHIEI DIMBOVITENE , BORFASUL TARICEANU 6 VAGINE . MISTO ADUNATURA DE CANDIDATI . DRAGNEA NU CANDIDEAZA ?
NEGRO
01 Iun 2019

Acest Mesias de buzunar, cu rol de Iisus Hristos in mizerie, are, totusi, o parere modesta despre sine. Nu vrea sa ocupe o functie spirituala absoluta, precum Papa Francisc, desi Voluntariul are cam aceeasi suprafata ca Vaticanul, ci vrea sa salveze de la dezintegrare materialista doar Gradina Domnului, cum este alintata de credinciosi tara noastra. Desigur, nu analizam naratiunea lui cu privire la misiunea modesta spre care se indreapta. Totusi, sa nu uitam episodul cu talanga. Talanga-balanga este semnalul ciobanesc al devenirii persoanjului pe firmamentul salvarii neamului. Oricum, dragi romani: mare este Gradina Domnului! Amin!
ORDO AB CHAO
01 Iun 2019

asta se crede vreun ILUMINATTI care creaza haos ca dupa aia sa vina cu "ordinea"....voi sunteti niste mafioti imputiti care nu ati creat niciodata nimic decat fraude si minciuni
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz