2020-04-09 04:49

Florin Cîțu îi acuză pe social-democrați de generarea de fake news: „Disperare, numele tău e PSD”

 |  22:00
Florin Cîțu îi acuză pe social-democrați de generarea de fake news: „Disperare, numele tău e PSD”

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, îi atacă pe social-democrați, acuzându-i că generează ştiri false pe teme economice, acestea vizându-l direct. ”Disperare, numele tău este PSD”, a scris, sâmbătă, Cîţu pe Facebook.

”Disperare, numele tău este PSD! De câteva zile tot PSD-ul produce ştiri false pe teme economice la adresa mea. Socialiştilor, va dau un sfat. Puneţi mâna pe carte”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

În ultimele zile, PSD a criticat, prin mesaje postate pe Facebook, deprecierea leului în raport cu euro, deficitul bugetar şi creşterea datoriei publice.

”În vreme ce miniştrii PNL fac balet prin comisii şi cer să nu fie votaţi nici măcar de colegii lor liberali, forurile internaţionale trag semnale puternice de alarmă cu privire la economie. Comisia Europeană a prognozat un deficit bugetar de 4,9% din PIB pe 2020, cu o perspectivă de creştere exponenţială spre 6,9% în 2021. Datoria publică a României este prognozată la 42% din PIB în 2021. România va fi plasată în zona de deficit excesiv, o premieră istorică ruşinoasă!”, a scris PSD pe Facebook.

În pls, social-democraţii au afirmat că preţurile la gaze vor exploda, după ce ”PNL a dat liber companiilor să stabilească ce preţuri vor ele pentru gazul natural livrat populaţiei...dar de la 30 iunie 2020”.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-22Parerea ta...

DANIEL
23 Feb 2020

Un dezaxat care este mai tot timpul drogat, pus pe o funcție pe care nu o înțelege .. in ce țara am ajuns sa trăim ?!?!?
DANIEL MIHAI
23 Feb 2020

Are dreptate, așa sunt toți PSDistii ... uitați-vă la realizările lor, nimic, ce au făcut in Bucuresti ? ...au distrus un oraș, in rest nimic
ADINA S
23 Feb 2020

Are dreptate Omul asta știe ce spune, Felicitări PNL pentru ca promovează oameni de valoare ... În Bucuresti Firea a distrus un oraș
CUCUVEAUA ROZA BOMBON
23 Feb 2020

Firea a construit nu a distrus De distrus ati distrus voi o tara in 4 luni indatorand o cu 80 miliarde imprumutati cu dobanda de tri ori mai mare decat Bulgaria si de doua ori mai mare decat GreciaDolarul a crescut la fel si euro impreuna cu ratele romanilor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine