2020-03-28 17:58

Florin Cîțu: În companiile municipale ale Gabrielei Firea se plătesc salarii și atât

 |  09:00
Florin Cîțu: În companiile municipale ale Gabrielei Firea se plătesc salarii și atât

Florin Cîțu, ministrul de Finanțe, susține că în companiile administrate de primarul Capitalei, Gabriela Firea, se plătesc salarii şi atât.

Acesta prezintă o listă de companii municipaleîn care ponderea cheltuielilor de personal reprezintă mai mult de 70% din totalul cheltuielilor de exploatare. Astfel, la Regia Generală de Apă Bucureşti RA, ponderea cheltuielilor de personal în total cheltuieli de exploatare este de 100%, urmează Compania Municipală Sport pentru Toţi Bucureşti SA, Compania Municipală Parking Bucureşti SA şi Compania Municipală Imobiliară Bucureşti SA, toate cu o pondere de 92% a cheltuielilor de personal, Compania Municipală Protecţie Civilă şi Voluntariat Bucureşti SA, Compania Municipală Managementul Transportului SA şi Compania Municipală Turistică Bucureşti SA - 91%, Compania Municipală Parcuri şi Grădini Bucureşti SA - 89%, Compania Municipală Întreţinerea Arborilor şi Spaţiului Verde Bucureşti SA - 79%, Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti SA - 78%, Compania Municipală Energetica Bucureşti SA - 75%, Compania Municipală Dezvoltare Durabilă Bucureşti SA - 72% şi Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti SA - 70%.

O altă companie din lista prezentată de Cîţu este Societatea de Transport Bucureşti, unde cheltuielile de personal sunt la 73%.

"Aşa arată structura cheltuielilor companiilor administrate (căpuşate?) de Gabriela Firea. Se plătesc salarii şi atât. La RATB (STB, n.r.), peste 10.000 de angajaţi, cheltuieli de personal 73%. Cum să mai faci şi investiţii sau reparaţii?", scrie ministrul Finanţelor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-22Parerea ta...

CIUMA ROSIE
22 Ian 2020

trebuie sa-si plateasca agentii KGB-GRU adusi din Rusia la Bucuresti cu nume falsificate la Directia de Pasapoarte si Repatrieri
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine