2020-03-30 14:19

Florin Cîțu: În ultimii trei ani, România a fost condusă după metoda Al Capone

 |  10:31
Florin Cîțu: În ultimii trei ani, România a fost condusă după metoda Al Capone

Economia României, în ultimii trei ani, a fost condusă după două bugete, unul prezentat în Parlament şi altul pentru finanţarea baronilor locali, exact metoda folosită de Al Capone, care avea un registru pentru Fisc şi unul pentru el, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

"Cam tot ce am găsit aici a depăşit cele mai pesimiste aşteptări. Mai mult, am aflat că situaţia reală nu era cunoscută şi nu era anticipată nici de partenerii noştri internaţionali. Deci informaţiile care circulau nu erau cele reale.

Concluzia este că, în ultimii 3 ani, economia României a fost condusă după două bugete şi aici vă spun foarte responsabil: a fost un buget, cel prezentat în Parlament şi care nu a fost asumat nici de premier nici de ministrul Finanţelor Publice, şi un al doilea buget, care avea toate informaţiile reale, un buget folosit pentru finanţarea baronilor locali şi aşa mai departe. Este exact metoda, şi nu am găsit altă comparaţie, metoda folosită de Al Capone de a avea două registre, un registru pentru fisc şi unul pentru el", a explicat Cîţu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-14Parerea ta...

OANA
15 Noi 2019

Domnul CÂțu lasa-l pe domnul Teodorovici, pune d-ta mana la treaba, Domnul Teodorovici ne-adat salariile la timp, PSD a marit salariile medicilor si le-a platit la timp, a marit salariile profesorilor si le-a platit la timp, a marit pensiile si le-a platit la timp. Treaba lui cum a facut dar a platit la timp.Domnul Teodorovici a mai salvat odata fondurile europene alocate pe programele operative de la Ministerul fondurilor europene si Ministerul Dezvoltarii, dupa plecarea Elenei Udrea si a lui Ghinea. Asa ca te rog lasa-l in pace fa dumneata mai departe ce trebuie si taci din gura.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine