2019-05-26 03:03


Florin Iordache: Ce dacă Iohannis participă la şedinţa de guvern? Nu are drept de veto. Îşi ia notiţe şi cu asta basta!

 |  13:14
Florin Iordache: Ce dacă Iohannis participă la şedinţa de guvern? Nu are drept de veto. Îşi ia notiţe şi cu asta basta!

Vicepreședintele Camerei Deputaților, social democratul Florin Iordache, a susținut că participarea președintelui Klaus Iohannis la ședința de guvern nu împiedică Executivul să adopte ce acte dorește.

”Și ce dacă participă? Poate opri cumva guvernul să adopte acte normative? Participă, își ia notiție și cu asta basta” a spus Iordache, adăugând că acesta nu are drept de veto asupra actelor normative pe care le adoptă Executivului.

Florin Iordache, artizanul celebrei ordonanțe 13 care a scos în stradă sute de mii de români, februarie 2017, a spus că președintele nu are drept de „în introducerea sau neintroducerea” unor proiecte pe ordinea de zi a guvernului și „nu pote în niciun fel să blocheze activitatea guvernului”.

„Dacă între vizitele externe se află în țară poate participa” la ședințele de guvern, a continuat Iordache, într-un interviu pentru Digi 24, întrebându-se dacă Iohannis „înainte de a bloca poate să facă ceva constructiv”, arată Hotnews.ro.

În opinia sa, Klaus Iohannis „poate să participe (la ședințele de guvern), poate să-și ia și un carnețel și un pix și să ia notițe”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-18

TAGURI: florin iordache, iohannis, sedinta de guvern,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


# CONSTITUŢIA CU MAI MULTE VI
19 Dec 2018

Nu , seminţe ; nu cuvinte/semne obșcene, nu,nu,.....
Random imageUltimele stiri


STARBAG