2020-07-07 12:44

Florin Iordache e CONVINS: ”PSD are majoritatea, opoziția nu va avea peste 220 de voturi”

 |  23:21
Florin Iordache e CONVINS: ”PSD are majoritatea, opoziția nu va avea peste 220 de voturi”

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a afirmat ca Opozitia nu va avea peste 220 de voturi la motiunea de cenzura, precizand ca este fals ca PSD ar fi pierdut majoritatea, cum a spus Marcel Ciolacu.

"Majoritatea se vede la vot. Eu vreau sa vad daca cei din Opozitie si repet, din punctul meu de vedere, la motiune nu vor avea mai mult de 220 de voturi. Intrebati-l pe domnul Ciolacu ce a vrut sa va spuna dumneavoastra. Eu declar ce va spun eu. PSD are in continuare majoritate. Nu ma puneti pe mine sa interpretez declaratiile nu stiu cui. Fals", a declarat Florin Iordache, joi seara la Digi 24, intrebat daca este adevarat ca PSD a pierdut majoritatea in Parlament.

Chestionat de ce a condus sedinta de plen reunit de miercuri, in care a fost respinsa citirea motiunii de cenzura, deputatul PSD a explicat ca era saptamana sa de serviciu.

"Pentru ca in sedinta de Birou permanent al Camerei, in aceasta saptamana, eu am fost vicepresedintele de serviciu. Vedeti ca am condus si plenul Camerei si votul final de la Camera si declaratiile. Deci era saptamana mea de serviciu. Aceasta este singura explicatie", a completat Iordache.

Acesta a mai spus despre colegii din PSD care au plecat la alte partide ca era normal sa ramana in partidul pe listele caruia au candidat si obtinut mandate de parlamentari.

"Daca acesti colegi ar fi dorit sa candideze independent, puteau candida independent. Toti colegii care au intrat in Parlament, impreuna cu PSD, era normal sa ramana in partidul care i-a promovat in Parlament", a conchis Florin Iordache.

Motiunea de cenzura a fost citita, joi dimineata, in plenul reunit al Parlamentului dupa ce ordinea de zi a sedintei de miercuri a fost respinsa cu 194 impotriva, 181 pentru, o abtinere, iar trei nu au votat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz